Horrorbaleset az M1-esen: már halálos áldozat is van

2023. március 12. 02:07

A helyszíni szemle jelenleg is zajlik.

2023. március 12. 02:07
null

Mint azt a Mandiner is megírta, 2023. március 11-én szombaton 14 óra 25 perc körül (vélhetően a porvihar okozta rossz látási viszonyok miatt) tömegbaleset történt az M1-es autópályán, melynek során összesen öt kamion és harminchét személygépkocsi ütközött össze egymással (ezek közel fele teljesen kiégett).

A Police.hu legfrissebb közlése szerint a szerencsétlenségnek a számos sérült mellett már halálos áldozata is van. Az elhunytra a műszaki mentés során, egy kiégett autóroncs alatt találtak rá.

A baleset további részleteiről az alábbi cikkekben írtunk:

 

(Nyitókép forrása: Police.hu)

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zsolti123
2023. március 12. 15:33
Hát , a fedélzeti kamerás videos sofőr lebuktatta magát... Egy picit sem fékezett az ütközés előtt, a felvétel mutatja. Egyébként már a felüljáró után közvetlenül fékezni kellett volna, mert a látótávolság 20-30 méterre csökkent - 6. másodperc körül a felvételen
Agnieszka
2023. március 12. 08:32
Őszinte együttérzésem mindazoknak, akik rosszkor voltak rossz helyen. Tragédia. Kiszolgáltatottjai lehetünk mások rossz reflexeinek, döntéseinek. A közlekedés nagyon veszélyes üzem tud lenni. Az M1-est az ország szerintem kinőtte. Volt olyan, h. mondjuk, Dunakesziről Mosonmagyróvárra 5(!) óra alatt jutottunk el.
szintetikus
2023. március 12. 07:34
Ez van, ha féldiktatúrához szoktatott emberek nem tudják, hogy kell önállóan cselekedni az úton. Nem diktálta le nekik senki, mit csináljanak.
Bandi0723
2023. március 12. 07:29
Felkeltem, ma reggel! Gondoltam elolvasom, mi a balesetről az eddigi vizsgálat eredménye! Aztán, mondom megnézem a kommenteket! Bár, ne tettem volna! A "DZSOBBIKBALLIKLÁGYÉKoRMÁNY-os" papagáj kommandó, már megint itt tobzódik! "Oktatásegészségügy", mondják meg közlekedési miniszter! MI, VAAN? Ez, már tényleg betegség és vagy pszichózis maguknál! A porvihart is, a kormány okozta? Tényleg? Így legalább, nem kellett kávét innom reggel, köszönöm! Agyon, de nagyon lágyult emberek! Részvétem az elhunyt családjának és mielőbbi gyógyulást, a sérülteknek! A "szagértő", okoskodóknak meg további jó tobzódást és szép napot kívánok! Ennyi.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!