Videón, mekkora káosz alakult ki az M1-en történt délutáni balesetben

2023. március 11. 19:25

Öt kamion és 37 autó ütközött, mindkét irányban lezárták az M1-es autópályát Herceghalomnál szombat délután – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.

2023. március 11. 19:25
null

A rendőrségi tájékoztatás szerint a baleset szombaton 14 óra 25 perc körül az M1-es autópálya 26-os kilométerszelvényénél, a fővárosból kifelé vezető oldalon történt. Az elsődleges adatok alapján a balesetben érintett öt kamion és 37 személygépkocsi közül 19 jármű kiégett, és összesen 26 ember sérült meg.

 

– írták.

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a tatabányai, a bajnai, a törökbálinti, a nyergesújfalui, a székesfehérvári, a fővárosi hivatásos, a bicskei önkormányzati és önkéntes tűzoltók mellett a Fejér vármegyei és a Komárom-Esztergom vármegyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat érkezett a helyszínre.

A közleményben jelezték: tűz már nincs, az egységek visszahűtötték és áramtalanították a járműveket, a sérültekért négy mentőhelikopter is érkezett a helyszínre.

Az RTL híradó a helyszínről jelentkezett be, videóikon látni, mekkora tömegbalesetről van szó. 

Nyitókép: MTI/Lakatos Péter 

Összesen 66 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Csakislovacska
2023. március 12. 11:53
Az ember Teremtő általi saját sebessége 4-6 km/h. Egyfolytában túllépjük,így élünk mert hajt a sátán hajt a kamat! Siess a prédára,siess a dúlásra:((( A sietség az ördögtől van!
VeTraTa
2023. március 12. 01:53
Nem lenne egyszerűbb ezeket a kamion (pótkocsikat) vasútra tenni? Talán kisebb lenne az esélye az ilyen baleseteknek.........
bambuci
2023. március 11. 21:57
Vajon ki lehetett az az első barom aki ijedteben ráfékezett?!
kaffogó hebrencs
2023. március 11. 20:49
Az elsó koccot ukrán rendszámú autó hozta össze. Szóval nem lesz különösebb baja az okozónak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!