Elképesztő felvételek az M1-esen történt tömegkarambolról (GALÉRIA)

2023. március 11. 16:23

Egy kamion és több autó ütközött össze Herceghalom térségében.

2023. március 11. 16:23
null

A rendelkezésre álló adatok szerint 2023. március 11-én 14 óra 25 perc körül az M1-es autópálya 26-os kilométerszelvényénél, a fővárosból kifelé vezető oldalon egy kamion és több személygépkocsi ütközött össze.

Az elsődleges adatok szerint a balesetben több ember megsérült, illetve több autó is kigyulladt. ​A rendőrök az M1-es autópályát mindkét irányban lezárták.

A balesetről a rendőrség hivatalos portálján osztottak meg fotókat: A rendőrség legfrissebb adatai szerint öt kamion és 37 személygépkocsi ütközött össze. Az elsődleges adatok szerint a balesetben 19 jármű kiégett, összesen 26 ember sérült meg, melyből 6 személy életveszélyes, 7 fő pedig súlyos sérüléseket szenvedett.

Fotó: Police.hu
Fotó: Police.hu
Fotó: Police.hu
Fotó: Police.hu
Fotó: Police.hu
Fotó: Police.hu
Fotó: Police.hu
Fotó: Police.hu

Nyitókép: Police.hu

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
luxusbatar
2023. március 11. 20:29
...látom ukrán Q7 is érintett. De valahogy nem a jó oldalán volt az autópályának....Vagy épp síelésből tértek haza valamelyik menekültszállóra?
szürkeSzarvas
2023. március 11. 19:57
Sajnos,mentek mint az állat-akkor is,amikor már alig láttak.
Dugin
2023. március 11. 18:46
Nem tartjk be a népek a követési távolságot és jobbra sem nagyon tartanak, nyáron is a legszebb időben minden nap van baleset az autópályákon. Egyébként németeknél a követési távolság be nem tartásért i baztatják az autóksokat, lehet nálunk sem ártana.
need-info
2023. március 11. 17:53
A legfőbb okok szerintem, több évtizedes tapasztalat után : követési távolság be nem tartása, jobbra tartás fogalmának hiánya, előzés előtt a tükrök figyelmen kívül hagyása, indexelés elhagyása és valószínüleg rengeteg fáradt, kialvatlan sofőr.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!