Panyi Miklós lesz Fürjes Balázs utódja

2023. március 28. 08:24

„Sajnálattal vettem tudomásul Fürjes Balázs miniszterhelyettes lemondását, aki március végével távozik a tárcától” – írja Gulyás Gergely.

2023. március 28. 08:24
null

„Sajnálattal vettem tudomásul Fürjes Balázs miniszterhelyettes lemondását, aki március végével távozik a tárcától. Sok sikert kívánok neki jövőbeli megbízatásai ellátásához, egyben köszönetet mondok az elmúlt 5 év közös munkájáért” – írja közösségi oldalán Gulyás Gergely.

A miniszter hozzátette, hogy Fürjes Balázs a Miniszterelnökség államtitkáraként és miniszterhelyetteseként a kormányzati munkában és

Bejelentette: „Április elsejétől a tárca parlamenti és stratégiai államtitkársága összevontan fog működni. A Miniszterelnökség  miniszterhelyettese Panyi Miklós jelenlegi stratégiai államtitkár lesz.”

Nyitókép: Facebook

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
javicesareo
2023. március 28. 09:41
Mich
2023. március 28. 09:21
Ez a Panyi a focista Panyi?
szodabár
2023. március 28. 08:49
Na végre. Fürjes Balazs ugye magával viszi az összes bolsevikot is, akiket jó pénzért alkalmazott?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!