Brüsszelben veszi fel a harcot a progresszív túlzásokkal a The European Conservative

2023. február 08. 17:20

A többek között Budapesten is készülő nemzetközi konzervatív lap, a The European Conservative Brüsszelben nyit irodát. Alvino-Mario Fantinit kérdeztük a fejleményekről!

2023. február 08. 17:20
null
Rajcsányi Gellért
Rajcsányi Gellért

Tovább terjeszkedik a The European Conservative: Brüsszelben nyit irodát a nemzetközi konzervatív lap, amelynek csapata Budapesttől Bécsig, Spanyolországtól Németországig terjed.

A lap csütörtökön, február 9-én avatja fel a brüsszeli irodáját. Ebből az alkalomból rendezvényt is szerveznek,

amelyen téma lesz a konzervatív újságírás, a médiapluralizmus

és az, miért fontos jelen lenni konzervatívként is Brüsszelben. Ezen a rendezvényen mutatják be a lap 2023. évi téli lapszámát.

A rendezvényen felszólal Anthony Daniels és John O'Sullivan, a budapesti székhelyű Danube Institute elnöke, valamint Alvino-Mario Fantini, a The European Conservative főszerkesztője is.

Fantini a Mandinernek azt mondja: „Rendkívül izgalmas időszakban vagyunk, ami pontosan megfelel annak az óvatos, de folyamatos növekedésnek, amire mindig is törekedtünk. A nyomtatott magazinunk 2021-es újratervezése és újraindítása, aztán a portálunk újjászületése is azt mutatja: minden lépésünk egyrészt erősebbé tett minket, másrészt pedig megmutatta, hogy stratégiai partnerségekkel és jól menedzselt növekedéssel mi mindent el lehet érni. A brüsszeli irodánk nyitása az újabb lépés az egymásra épülő fejlemények sorában, és mindezek azt szolgálják, hogy mi lehessünk hosszú távon az európai jobboldal központi platformja.”

Azzal kapcsolatban, hogy miért is szükséges a The European Conservative-nak egy brüsszeli iroda, Fantini kifejti: „Mi mindig előtérben tartottuk a kulturális és a filozófiai kérdéseket, de

Ezért több mint egy évvel ezelőtt hírszolgáltatást indítottunk a portálunkon, és látva ennek sikerét és népszerűségét, úgy döntöttünk, hogy ezt el is visszük az Európai Unió szívébe. Egy iroda az Európai Parlament közelében természetes következő lépés lett számunkra.”

És hogy milyennek látja a konzervatív álláspont esélyeit a mai európai mainstream nyilvánosságban? Alvino-Mario Fantini szerint a konzervatívok számára a lehetőségek jobbak, mint valaha. „Egyre több ember érdeklődik immár nem csak az eltérő, sokszínű politikai vélemények iránt, hanem a konzervatív hangok felemelésére is, amivel fel lehet szólalni a politikai korrektség és a woke ideológia túlzásai ellen.

olyan hangokkal, amik eltérnek a mai uralkodó osztály hivatalos narratívájától. Most van az új vállalkozások ideje, és a The European Conservative azt reméli, inspirációul szolgálhat másoknak.”

 

A civilizációra a baloldal jelent veszélyt - Alvino-Mario Fantini a Mandinernek

„Itt az ideje nem eldobni a fegyvereinket, és keményen kitartani alapelvi kérdésekben" - üzeni a jobboldaliaknak Alvino-Mario Fantini, a The European Conservative folyóirat főszerkesztője. A világlátott Fantinit a nemzetközi konzervatív mozgalom mai állapotáról, a korszellem kihívásairól és a magyar együttműködéssel megújult magazin új terveiről kérdeztük!

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Igazszó
2023. február 09. 08:52
Megkésett és erőtlen próbálkozás. Ráadásul a konzervativnak hazudott oldal többszörösen is megoszott, balra csúszott a szélsőbaloldali nyomás hatására, az elnéptelenedő keresztény egyházakkal együtt. Nincs jobboldali, konzervativ politika, mert még a cuckoldkonzi buzikat is lenácizzák és terrorizálják, azok meg szűkölve caicskáznak a saját híveiket/szavazóikat is átverve, leszólva, gyalázva. A médiatérben is.
yes_we_can
2023. február 09. 00:31
2-300000 európai embernek kellene műszakkezdésre odasétálni,és megkérdezni az érkezőket,mi a redvát keresnek ott...
anegy_
2023. február 08. 17:43
Reménykedjünk, hogy még időben felébrendt az európai konzervatív értelem. 2010 óta alázzák, mocskolják Magyarországot, ezt tényleg jól elhanyagolták észrevenni.
Finale*
2023. február 08. 17:38
Na vegre valami. " néhány éve rájöttünk arra, hogy a konzervatívok sajnálatosan elhanyagolták a régi, jó hírújságírást." Hat enyhenszolva.Szinte teljes mertekben a balliberalis sajto uralja ma egesz Europat,itt az ideje egy konzervativ ujjaszuletesnek!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!