Így lődd ki az amerikai Abrams tankot! – megjelent az oktatófilm (VIDEÓ)

2023. február 27. 17:39

Két perc alatt mutatják be a jármű gyenge pontjait.

2023. február 27. 17:39
null

Orosz bloggerek rövid animációs filmet készítettek annak érdekében, hogy bemutassák a fronton harcoló katonáknak, merre kell célozni, hogy biztosan kiiktassák az amerikai gyártású M1 Abrams harckocsit. A Rybar-csoport által feltöltött videó részletesen bemutatja, hol a legsebezhetőbb a jármű, és mely sérülés bénítja meg leginkább. 

A videó végigveszi, hol ül a legénység a harcjárműben, merre van az üzemanyagtartály, valamint hol tartják a lőszereket. 

– jegyzik meg. 

A bloggerek szerint a harckocsi kémlelőnyílásai gyenge pontnak számítanak, továbbá érdemes támadni az Abramsek motorjainak légbeszívó nyílását. 

***

Nyitókép: Artur Widak / NurPhoto / NurPhoto via AFP

Összesen 86 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
remi
2023. február 28. 12:48
Nem tudom miért kapkod a raybar ennyire ezzel a videóval, az usákok épp a múlt héten tették át a 31 db lebutított (depleted uranium páncélzat nélküli) abrams leszállítását 2015-re. Addig meg az abrams-árusok égő leo2-k videóival házalnak majd. Amúgy csak Irakban összesen 80 darab égett el ezekből is.
Szuper
2023. február 28. 11:00
Szerintem ezeknek a problémáját az olvadó sár fogja megolani! Nem kell ott össze-vissza lövöldözni.. Megáll, helyben 50 cm-t süllyed... Oszt konyec! :-))))))
tapir32
2023. február 28. 10:26
Ezek nem környezetbarát járművek! Pfujj! A zöldek miért hallgatnak? Az ilyen ócskavasakat be kellene tiltani!
Arnar
2023. február 28. 08:52
Vicces hogy az oroszok le tudják írni helyesen az "Abrams" tank nevét míg az amerikaiak sokszor helytelenül "Abram tank" nevet használják
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!