Szoboszlai Dominik elárulta, mi a titka góljainak

2023. január 20. 13:57

Mutatjuk a videót!

2023. január 20. 13:57
null

Szoboszlai Dominik az Arena4-nek adott interjút pénteki RB Leipzig-Bayern München rangadó előtt, a hazaiak stadionjában.

Kis láb, sok gyakorlás

Monoki Lehel, az Arena4 műsorvezető-riportere felvetette, hogy a magyar válogatott és az RB Leipzig szélsőjének feltűnően kis lába van, ennek köszönhető-e, hogy ilyen jól tudja rúgni a labdákat.

– reagált a labdarúgó, aki lábméretével kapcsolatban kijelentette, hogy így született, amit köszön édesanyjának és édesapjának, de mindenkinek azt ajánlja, hogy gyakoroljon, és akkor talán „mindenkinek sikerül így lőnie”.

Egy tavaly év végi interjúban a Transfermarkt által 35 millió euróra taksált magyar focista úgy fogalmazott, mindössze 41-es lába van, ugyanakkor magas, 186 centis,

Mutatjuk a magyar labdarúgóval készült kapcsolódó bejegyzését:

Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Koppanásig
2023. január 28. 02:35
Igaza van a srácnak, - tudni kell a labdát jól eltalálni rádőlve, leszorított lábfejjel és ez gyakorlás kérdése. Ezt kevés labdarúgó tudja. Nem mernek erőt beleadni a lövésbe, helyette pörgetnek /tekernek/, amit ha jól eltalálnak szép gól, de ha nem talál a lövés kaput, az bosszantó megoldás. Tehát minden a gyakorláson múlik a tehetségen túl.
LancelotDuLac
2023. január 20. 19:48
A gólok titka, hogy nem tudja a kapus, hova megy a labda, Mert, ha tudná, akkor odaállna és nem engedné be. XDDDDD
katalaci
2023. január 20. 19:30
Puskás Ferencnek úgy tudom 38-as cipője volt.
Zolotarjov
2023. január 20. 17:54
Akkor most nagy lábon él, vagy nem..? :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!