Ízekre szedik a netezők a Momentum kampányát, beindult a mémgyár

2023. január 18. 16:49

Ha a Momentum nem mutat arcot, majd talál hozzá a net leleményes népe.

2023. január 18. 16:49
null

Titokzatos, fehérrel kitakart, csak körvonalaiban megmutatott fantomképpel hirdeti óriásplakátokon országszerte a Momentum, hogy „van válasza arra, hogy ki vezesse új útra Magyarországot, és arra is, hogy merre vezessen ez az út”, írtuk meg minapi cikkünkben. A párt tájékoztatása szerint az, hogy kit takar a fantomkép, majd csak február 4-én derül ki. 

A Kétfarkú Kutyapárt máris meghekkelte a lila kampányt: az eltakart arc helyére pártelnökük, Kovács Gergely fotóját illesztették be, a képhez pedig ezt írták: „Egyszer majd bejelentünk valamit.” 

A kutyapártos „plakát” így néz ki:

A netes világ is fantáziát látott abban, hogy felfrissítse kissé a Momentum próbálkozását. A plakátra különböző alternatív elképzelések születtek. Mutatunk párat.

Forrás: Facebook, az eredeti szerző ismeretlen.
Forrás: Facebook, az eredeti szerző ismeretlen.

Forrás: tumblr.com, @hazastarsi-keksz
Forrás: tumblr.com, @hazastarsi-keksz

Forrás: tumblr.com, @hazastarsi-keksz
Forrás: tumblr.com, @hazastarsi-keksz

Összesen 67 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vakfolt
2023. január 19. 08:51
Javaslom Nyomkeresőt, és a 6mm -es rézkábelt.
paperfellow
2023. január 19. 08:37
Nem donáth lesz az, hanem Casper LMBTQXYZ, parókával.
Ricsibmf
2023. január 19. 03:40
Schwarzi a legjobb!
Veszprémi Buda
2023. január 19. 00:16
Szegény Momentum. Ki lehet a tanácsadójuk, hogy egy ilyen, még gyengének sem nevezhető próbálkozással csak még mélyebbre rántják magukat... és szegény Magyarország, hogy egy ilyen képességű ellenzék jutott nekünk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!