Gyurcsány: Orbán világa elvette a jogunkat

2023. január 09. 17:42

A volt miniszterelnök szerint „pénzünk szinte semmi”.

2023. január 09. 17:42
null

Új Facebook-poszttal jelentkezett Gyurcsány Ferenc„Házmester vagy vezető?” – tette fel a kérdést a volt miniszterelnök. Kifejtette, hogy meglátása szerint „Orbán világa elvette a jogunkat, hogy falu-, városlakó polgárként magunk irányítsuk helyi közösségi életünket. Érdemi jogaink alig vannak, intézményeink szinte egyáltalán,

A posztban azon a kérdésen is lamentált, hogy „a megválasztott vezetők legsúlyosabb dilemmája, hogy ügyintézők, házmesterek lesznek, vagy politikai vezetők”. Szerinte öröm minden leaszfaltozott utca, egy felújított tér, egy új biciklisáv, ha éppen az kell, csak a kérdés az, hogy „ez elég-e”.

Nyitókép: Mandiner/Mátrai Dávid

Összesen 147 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2023. január 10. 15:02
"..Orbán világa elvette a jogunkat.." AHA! ASSZTAT-IZÉ--EL. ÉS MILLEN JÓÓLTETTE..EGYEM A KIS-SZIVIT NEKIJE.....
Török Péter
2023. január 10. 13:53
Úgy élhetsz ahogy akarsz Ferkó de nem adunk még egy esélyt a további szemkilövetéseknek.
Innogreen23
2023. január 10. 11:25
Tőled Fletó? Mindent! Még a lélegzet vétel jogát is.
Krupp Skya
2023. január 10. 06:32
Gyurcsány a bolsevik kaparék, Csinálja a Gyurcsány kabarét. Kláráé a szemlőhegyi egész rét, Gyurcsány legelteti bolgár tehenét. Múúúúúúú, Orbán mondja a tehén. Nem is tud már mást mondani szegény.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!