Medvegyev: Japán már az Egyesült Államok szolgája

2023. január 16. 19:30

Az orosz politikus szerint Japán miniszterelnököt az nem érdekli, hogy eddig csak az Egyesült Államok vetette be az atombombát, és éppen hazája ellen.

2023. január 16. 19:30
null

Kisida Fumio japán miniszterelnök pénteken a Fehér Házban Joe Bidennel tárgyalt. A közös közleményük értelmében maximálisan elítélik az atomfegyver esetleges bevetését. „Egyértelműen kijelentjük, hogy egy atomfegyver oroszországi bevetése Ukrajnában emberiség elleni ellenséges cselekedet lenne, és semmilyen módon nem lenne igazolható”.

Ezen kijelentést nem hagyta szó nélkül orosz részről Dmitrij Medvegyev. „Kisidát az sem érdekelte kevésbé, hogy

És egyetlen áldozata a saját hazája volt.” Medvegyev meglátása szerint erre a kijelentésre azért kerülhetett sor, mert Japán már az Egyesült Államok szolgája, „ és a szolgáknak nem lehet bátorságuk”.

Nyitókép: Ekaterina Shtukina / Sputnik / AFP

 

Összesen 67 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Janika50
2023. január 17. 20:51
Fekete Ló kódu Tisztelt hozzászóló tökéletessen irja le a jelenlegi helyzetet. Eltekintve a nemlétező háttérhatalomtól az amcsik a frusztrációjukat, -ami egyértelműen a mérhetetlen kultúrális elmaradottságukon, hires bunkoságukon alapszik- a kőkorszaki agresszivitásukkal próbálják ellensúlyozni. Ami ideig, óráig álltalában sikerűl nekik, de előbbutóbb kiderül, a kultúrális elmaradottságuk mély, bepótolhatatlan. Csak azok a birodalmak maradtak fenn évszázadokon át, amellyek a kulturát is uralták. Az ő esetükben erről szó nincs. Valahol ők is érzik, ezért ilyenek, amilyenek.
Kopaszpapa
2023. január 17. 07:19
Talán érdemes lenne nukleáris csapásokkal próbálkoznia az Oroszoknak is az usa ellen, akkor becsicskíthatnák azt a seggarcú söpredéket! Végülis amerikának sikerült miután Japán ellen kétszer is bevetette a nuk haderejét...
LancelotDuLac
2023. január 17. 02:27
"Japán már az Egyesült Államok szolgája" Oroszország pedig már Kína vazallus állama.
Isten jobb keze
2023. január 17. 00:50
Miért?? Sz oroszokat kellene szolgálniuk? Miért lenne az jobb a világnak? Szarházi ..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!