Amerikai lap az LMBTQ-ideológiáról: Magyarország „normális” hely, ahogy az Egyesült Államok is az volt, mielőtt elveszítette az eszét

2023. január 16. 09:09

Ha egy amerikai ma Közép-Európába látogat, megtapasztalja, milyen őrület lett úrrá saját országában – írja Rod Dreher.

2023. január 16. 09:09
null

Rod Dreher a The American Conservative oldalán arról írt, hogy az LMBTQ és woke propagandával a legnagyobb baj a telhetetlensége. Ha a törvényhozók útját akarják állni az ideológiák túlkapásainak, akkor átfogó és agresszív törvénykezésre lesz szükség.

A szerző jelenlegi lakhelyéről, Budapestről tekintve az Egyesült Államok radikális helynek tűnik, miközben az amerikai média és a washingtoni politika előszeretettel állítja be Magyarországot fasiszta államként. Magyarország, és különösen Budapest azonban elég liberális ahhoz, hogy meleg párok kézenfogva sétáljanak, a közbiztonság pedig általában nagyon jó. Magyarország „normális” hely abban az értelemben, ahogy az Egyesült Államok is volt, mielőtt elveszítette az eszét.

Ha egy amerikai ma Közép-Európába látogat, megtapasztalja, milyen őrület lett úrrá saját országában.

Viszont a közép-európaiak, akik a kommunizmus ideje alatt felnéztek az Egyesült Államokra, ma már kulturális gyarmatosító „Babilonként” tekintenek a tengerentúlra.

Cikkének zárásaként Rod Dreher leszögezi: a konzervatív politikusoknak dönteniük kell, és vagy követik Orbán Viktort, aki határozottan kiáll a családok és a józan ész mellett, vagy belenyugszanak a gyermekek arcába buborékokat fújó LMBTQ-propagandisták akaratába.

Nyitóképünk illusztráció. Forrás: Jaime Reina / AFP

Összesen 124 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
6.sztrovacsek
2023. január 16. 19:59
Csak úgy, érdekesség képen. Több mint 25 órája került föl ide az ápolók helyzetéről szóló cikk. https://mandiner.hu/cikk/20230111_velkey_gyorgy_apolok_ber_egeszsegugy#comments Ez alatt az idő alatt 29 kommentre volt érdemes, azoknak is a fele ellenzéki. Hiába na, ez egyrészt nem Gyurcsány, másrészt meg érzik azért NERtársaink hogy 13 év 2/3 után már nem lehet védeni a nővérhiányt, és úgy általában az egészségügy helyzetét. Merthogy senki más ez ügyben hibás már nem lehet, CSAK A FIDESZ.
Akitlosz
2023. január 16. 19:33
"Amerikai lap az LMBTQ-ideológiáról: Magyarország „normális” hely, " Csak azért mondja ezt, mert nem olvassa a Mandinert. A Mandiner szerkesztőségében tombol az LMNOPQ, ha máshol az országban nem is (ennyire).
6.sztrovacsek
2023. január 16. 19:24
Kedves mandi! Szakadjatok már le erről az LMBTQ-ideológiáról, mert párszáz Bp.-i fideszfanon és a fizetett trolljaitokon kívül a veszett vadászebet nem érdekli. Van nekünk itt vidéken száz fontosabb bajunk ennél. (lásd Jászberény)
fatman
2023. január 16. 19:03
Így van
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!