Állítólag tombol a homofóbia Lengyelországban, ezért mondhatta le koncertjét a Spice Girls énekese

2022. december 27. 19:33

Mel C az LMBTQ-mozgalom elkötelezett támogatója.

2022. december 27. 19:33
null

Tombol a homofóbia Lengyelországban, erre hívták fel állítólag Melanie Chisholm (a Spice Girls egyik énekese – a szerk.) figyelmét, aki egy érdekes közleményben tudatta rajongóival, hogy lemondja ottani, újévi koncertjét.

 

 

Mel C nem mondta ki konkrétan, mi a baja, de a brit sajtó arra tippel, hogy az énekesnek a szexuális kisebbségek lengyelországi „megkülönböztetésével” van gondja.

Mel C ugyanis az LMBTQ-mozgalom elkötelezett támogatója, a tavalyi brit LGBTQ Awards-on díjat is kapott például.

Nyitókép: AFP

Összesen 85 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kivűlálló
2022. december 28. 21:33
Húzza a faszára az apja Melanie Chisholm-ot! Gondolom, a lengyelek most kétségbe estek, hogy nem fog kornyikálni nekik szilveszterben...! Ajjjajjaj...! Attól félek én is..! :D Majd szépen vissza csengeti a már megvett jegyek árát, aztán kornyikálhat más országban! Mindig is utáltam a zenéjüket már a "Spice Girls" idejében is..!
masikhozzaszolo
2022. december 28. 11:35
Az afganisztáni fellépéssel ütközött, azért mondta le. Ott felléphet ez a Spicces Nő, a kutya se ismeri majd fel a burkában. Megnyitották a Vidámparkot. Férfiaknak.
Reszelő Aladár
2022. december 28. 09:57
Lássuk csak mi lehet a háttérben - a management simán bevállalta a koncertet, mert kellet a pénz - ő eddig nem tudta, mi van Lengyelországban, De szóltak neki, hogy oda nem szabad menni - valójában az LMBTQ helyi közösség pont le van szarva - valaki rájuk licitált - nem ment a jegyeladás
alphaville
2022. december 28. 09:53
A homofóbia félelem, idegenkedés a homoszexualitástól, illetve a homoszexuálisoktól. Ha valaki így érez, hát így érez. Fogadjuk el, ahogy pld. elfogadjuk az agorafóbiást, klausztrofóbiást, stb.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!