Ez az ostoba hülye ember óriási benzinhiányt idézett elő

2022. december 07. 15:50

Alapjogokat sért és törvénytelen, hogy Orbán „extraprofitnak” minősít minden olyan bevételt, amit jónak ítél meg, és az állam nevében elveszi a hasznot a tulajdonostól.

2022. december 07. 15:50
null
Bartus László
Bartus László

„Az egészen biztos, hogy alapjogokat sért és törvénytelen, hogy Orbán az »igazságosság« nevében »extraprofitnak« minősít minden olyan bevételt, amit jónak ítél meg, és az állam nevében elveszi a hasznot a tulajdonostól. Kivétel saját családja, a strómanjai, az oligarchái, akiknek többsége a legnagyobb »extraprofitot« produkálja, nem termelő munkával, hanem a közpénzek ellopásával. Azt már nem is mondjuk, hogy Orbán ezzel megint a nép legrosszabb tulajdonságait erősíti fel (mint minden fasiszta rendszer, amely maga is e tulajdonságokkal rendelkezik), például az irigységet.

Ez az ostoba hülye ember óriási benzinhiányt és káoszt idézett elő a korábbi populista intézkedésével, a hatósági árak bevezetésével, s amikor az élet az unortodoxiából visszakényszeríti a valóság talajára (mert ha nem, egy hét múlva a teljes benzinhiányban elvágták volna a torkát), akkor máris egy újabb populista, hazug, képmutató és törvénytelen intézkedéssel rombolja a gazdaságot és az üzemanyagellátási iparágát: bejelentette ez a vadbarom, hogy a piaci árakból keletkező »extraprofitot« elveszi a MOL-tól, és a rezsivédelmi alapba irányítja. Ez ám a jogbiztonság, a jogállam.”

Nyitókép: Facebook

Összesen 131 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Grillmaster
2022. december 08. 21:27
bartuskutya ugass a hugyos szaros amcsi gazdidnak
barany
2022. december 08. 18:14
Nyomorult idióta.
Viktor76
2022. december 08. 16:29
Az a baj ezzel a hülye ballibsi oldallal, hogy azt gondolják, egy esetleges kormánybuktatás és új választás esetén bármi esélyük lenne kormányra kerülni. Addig rázzák a pofonfát, míg tényleg kapnak egy kurva nagy sallert a néptől.
machet
2022. december 08. 16:06
Nem lehetne már lekapcsolni ezt a virtuális szereplőt?El van már túlozva.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!