Közel 25 000 forint értékű MCC Press könyvcsomagot kap ajándékba, aki ma fizet elő egy évre a Mandinerre!

2022. december 21. 06:10

2022. december 21. 06:10
null

A Mandiner Adventi Kalendáriumában a garantált ajándékunk ma Merkel: Tizehatév kancellárság kritikus mérlege, Kónya Imre: A rendszerváltozás belülről, George Friedman: Vihar a csönd előtt, Tibor Fischer: Így urald a világot, Norman Stone: Az első világháború rövid története, Pénzváltó Nikolett: Törökország orosz rulettje című könyvek közel 25 000 Ft értékben, ha most fizet elő egy évre a Mandinerre!

Kuponkód: advent2022

Előfizetés.

Kinyílt a Mandiner adventi kalendáriumának mai ablaka. Ha ezt az ajándékot szeretné megkapni, nincs más dolga, mint előfizetni a Mandinerre, egy évre, a megadott kuponkóddal. Érdemes figyelni, mert 23.59-kor zárul a napi ablak, s éjfélkor nyílik egy új. Az adott napi ajándékot akkor kaphatja meg, ha éjfélig előfizet!

Ajándékozzon Ön is Mandiner-előfizetést karácsonyra. Boldog karácsonyt kíván a Mandiner!

* Az ajánlatunk csak a 2022. december 1-24-e között online kuponkóddal (advent2022) megkötött, nyomtatott 12 hónapos előfizetésre vonatkozik.

* A könyveket befizetést követően postai úton 30 napon belül juttatjuk el előfizetőink részére.

Az MCC Press kiadóról:

„Kiadónk fő célkitűzése, hogy a megjelentetett köteteinkkel hozzájáruljunk a hazai és a nemzetközi szellemi megújuláshoz. A tudományágak széles spektrumát lefedő munkák publikálásával kívánjuk gazdagítani a szakmai és a szélesebb olvasóközönség ismereteit. Ennek érdekében egyfelől a kortárs szerzők műveinek közkinccsé tételét tartjuk fő feladatunknak, másfelől pedig arra törekszünk, hogy az elmúlt évtizedekben a nemzetközi tudományos diskurzusokban meghatározó, ám itthonról hiányzó irodalmat pótoljuk. Küldetésünknek érezzük azt is, hogy a figyelemre méltó Kárpát-medencei magyar tudományos teljesítményeket elérhetővé tegyük a nem magyar nyelvű olvasók számára is.

Könyvkiadói tevékenységünkkel több célunk valósul meg: a hazai közönséget bekapcsoljuk a Magyarországon kevéssé ismert, az angolszász, frankofon, német és más világokban zajló vitákba; bemutatunk olvasóinknak kiemelkedő jelentőségű személyeket és műveiket; ezenkívül tudományos publikálási lehetőséget biztosítunk az MCC oktatói, előadói, a tehetséggondozásban részt vevők számára is.”