Putyin felszólított: Mielőbb integrálni kell az elcsatolt régiókat!

2022. november 29. 16:26

Az orosz vezető szerint csak így lehet garantálni a területen lakók jogait.

2022. november 29. 16:26
null

Vlagyimir Putyin kedden az összoroszországi bírói kongresszuson felszólalva emlékeztetett arra, hogy „az emberek millióinak akaratát tükröző népszavazások eredményeképpen négy új szubjektumot csatoltak Oroszországhoz”. „Ezeken a területeken szövetségi bíróságokat kell létrehozni. A Legfelsőbb Bíróságnak az igazságügyi közösség más szerveivel együtt keményen kell dolgoznia az új bírósági összetétel kialakításán és a lehető leghamarabb integrálni kell őket az orosz igazságszolgáltatási rendszerbe” – mutatott rá Putyin.

– tette hozzá Putyin. Putyin szerint „ez egy nagyon komoly munkaterhelés, amely nemcsak az igazságügyi személyzet” – köztük a bírák és bírósági tisztviselők – felvételével, hanem új épületek építésével, valamint a bíróságok anyagi és technikai felszerelésével is jár. Putyin bízik abban, hogy a bírósági személyzet megbirkózik ezekkel a feladatokkal.

Nyitókép: Mandiner Archív

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szekelynegyes
2022. november 29. 21:48
Még a 4 annektált régió sincs meg az oroszoknak.
tuttle005
2022. november 29. 18:57
"az emberek millióinak akaratát tükröző népszavazások" aha, persze, milliók akarata... ilyen előkészítés után Madagaszkár is az orosz csatlakozásra szavazott volna
Troppauer Alfréd
2022. november 29. 18:51
Helyes. Rendnek kell lennie... ... és nem EU_USA módon! :D
Rivulus
2022. november 29. 18:39
Azért azon el kellene gondolkozni,hogy ki is a demokrata,Putyin vagy a minden kisebbség nyelvet betiltó Zelenszkij.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!