Nekimennek a republikánusok a Biden család bizniszeinek

2022. november 17. 23:26

A képviselőházi többség megszerzése után a republikánusok leszögezték: vizsgálatokat indítanak Joe Biden és családja üzleti ügyeinek feltárására.

2022. november 17. 23:26
null

Miután a republikánusok az amerikai Kongresszus képviselőházában megszerezték a többséget – a szenátusban maradt a demokraták többsége –, most bejelentették: frissen megszerzett hatalmukat az elnök utáni nyomozásra fogják használni – írja a CNN.

James Comer, Kentucky állam szövetségi képviselője leszögezte: bizottság fogja megvizsgálni Joe Biden kapcsolatát a családja külföldi üzleti partnereivel és azt, hogy az elnök kompromittálta-e magát idegen pénzek vagy befolyás által.

„Világosan fogalmazok: ez egy Joe Biden utáni vizsgálat lesz, és a bizottság erre fog fókuszálni a következő ciklusban” – jelentette ki a politikus.

Comer szerint több mint száz olyan banki ügyletről tudnak, amik szerintük gyanúsak, és amik kötődhetnek a Biden családhoz. A republikánus politikus szerint amíg a pártja kisebbségben volt, a szövetségi pénzügyminisztérium nem adott ki nekik adatokat erről, de most változik majd a helyzet.

A politikus leszögezte: beszélni akarnak a Biden családdal, Joe-val és Hunterrel.

 

Címlapkép: MTI/AP/Carolyn Kaster

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
MIPIUSZ
2022. november 18. 10:00
Első múmia már távozik -Pelosi - második múmiát - Biden - családján keresztül kikészítik, harmadik múmiát - Soros - meg hamarosan elviszi a kaszás, úgyhogy a vég kezdetét látjuk most... Talán elkezdődhet egy értelmes új korszak az USA-ban rövidesen...
fogas paduc
2022. november 18. 09:06
Amerika malmai lassan őrölnek..
Nieghel
2022. november 18. 08:55
Az a baj, hogy elég megvenni kettő republikánust és már hiába is az egész. Márpedig ezek mindent is megvesznek...
Dezsőke
2022. november 18. 08:47
békét
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!