Országos tüntetést szervez a Pedagógusok Szakszervezete

2022. október 03. 20:23

November 26-án a Kossuth térre várják a pedagógusokat, az oktatás minden dolgozóját, a szülőket, valamint a civil szervezetek képviselőit.

2022. október 03. 20:23
null

A Pedagógusok Szakszervezetének Országos Vezetősége hétfői döntésén ülésén arról döntött, hogy a Magyar Közoktatás Napjához kapcsolódóan országos tüntetést szervez Budapesten.

November 26-án, szombaton délelőtt a Kossuth térre várja a pedagógusokat, az oktatás minden dolgozóját, a szülőket, a civil szervezetek képviselőit.

Az eddigi akciók, a tavaszi országos és az őszi helyi sztrájkok ráirányították a társadalom figyelmét arra, hogy mekkora bajban van az oktatás - írták. Már mindenki számára egyértelmű, hogy a szakszervezetek nem bérharcot folytatnak, hanem a gyermekek és a diákok érdekeit tartják szem előtt - áll a szervezet közleményében.

Nyitókép: Facebook

Összesen 164 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2022. október 05. 08:45
AZ ISKOLA NEM A POLITIZÁLÁS HELYE!
foldizs
2022. október 04. 21:45
A gránitszilárdságú alaptörvény biztosítja a jogi hátteret :) vagy abból amit Szájer írt, az már nem érvényes?..
rókabácsi
2022. október 04. 12:49
tanítanék? ugyan minek! jobb a munka nélküli élet! erre tanít ez a sok genya tanár!
benedek77
2022. október 04. 09:00
Hajrá tanárok! A gyerek sulijában 37 ped fog tüntetni:) Nyilván a jobbágyokra nem lehet számítani, a kérdést se értik, dagonyáznak részegen a disznóólban, de azért sokan leszünk szülők akik kiállunk majd mellettük. Akik nem egy ázsiai összeszerelőüzem, és egy dél-amerikai korrupt berendezkedés szerelemgyerekének képzeljük el a hazánkat, hanem valóban tudás alapú társadalmat szeretnénk, anyagilag megbecsült tanárokkal. Sajnos sok a neres csicska, de azért nyílnak a szemek:)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!