The Washington Times: A jobboldali nacionalizmus virágkorát éli Magyarországon Orbán Viktor miatt

2022. október 26. 14:00

Az amerikai lap szerint erősödik a jobboldal az Unióban.

2022. október 26. 14:00
null

A The Washington Times hosszú cikkben értekezett az uniós jobboldalról, Meloni megválasztása kapcsán. Mint írták, most mindenki vigyázó szemeit Melonira veti, hogy a második világháborút követő időszak első igazán jobboldali olasz kormánya

Mint írták, a jobboldali nacionalizmus 2010 óta virágzik Orbán Viktor kormányzása alatt Magyarországon, Lengyelországot pedig nacionalista koalíció irányítja öt éve.

Nyitókép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Szecsődi Balázs

Összesen 101 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vakfolt
2022. október 27. 16:44
A cimkézéspolitika erősen meghatározza, hogy helyből egy cikket a címe alapján egy jól idomított libernyák hogyan zsilipeli be abba a kis furmányos agyába. Van egyszer a "jobboldali" itt mindig tudja, hogy csak ilyen udvariasan szemlesütve megengedően kerülnek szóba, ezek valójában szélsőjobbosok, vagy rejtetten azok, vagy tendálnak éppen afelé, vagy bármelyik pillanatban előbújhat az igazi énjük! A "szélsőjobbosok", azok nácik, ördög, pata, farok, elhatárolódás, stb, amit ilyenkor egy jól betanított ballibnek kötelezően gyakorolnia kell eltornázni. Kivéve a jobbik, mert azok exorcizálva lettek egy óvatlan pillanatban, és ahogy ma kinéznek, hát tényleg sikerült is a konverzáció, echte kis kommancsok. Egyesek szerint valójában sosem történt semmi velük, mindig is ilyenek voltak, mert a bal és jobb szélsőség a másik végen összeér, a skála nem lineáris, hanem körgyűrűn mozog. A "nemzeti" az éppen egy kicsivel rosszabb, mint a szélsőjobbos, már nem arctámadó, hanem kikelt idegen dolgozó, aki az atomháború máglyáját ássa, és bármikor képes az országot felgyújtani vele. (A képzavar szándékos, kb ennyi a kohézió és oksági összefüggés a vádakban) mindenképpen meg kell buktatni, összefogni a barna eső ellen, mert az maga a vég kezdetének a közepe. A "konzervatív" az elmaradott, sötétségben tapogatózó megvezetett, bigott vallásos mucsai senki, már régen ki kellett volna halnia. Hajlamos benáculni, még akkor is, ha mindenféle "gesztusokat" (értsd feltétel nélküli önfeladás, és önalávetés) gyakorol a libernyákoknak. A "nácik" az már a kifejlődött idegen királynő, ordas eszmék tojásait rakja mindenkinek a szájába, menetből többet is, pillantásra fertőz, ellent kell állni, el kell határolódni, utcára és az egyedüli kommunikáció a feltétel nélküli megadás. Hogy ki náci? Aki uralmon van, mikor nem balliboké a hatalom.
Sclerotic
2022. október 26. 19:48
Akkor most én "náci" vagyok? Az amerikai lap szerint igen. Azért álljunk meg egy picit! Úgy gondolom magamról, hogy olyan kormányt szeretnék Magyarországon amelyik az itt élő emberek érdekeit védi. Mellesleg vér szerint sváb vagyok és ezt soha nem fogom letagadni! Meggyőződésem, hogy kiállni az érdekeinkért nem jelenti más népek, nemzetek, államok, bármilyen közösség lenézését! Ebben a globalista világban könnyen megvádolnak minket "nacionalizmussal", pedig a vádlók szintén a saját érdekeiket próbálják megvalósítani...
Selamat
2022. október 26. 19:32
A Washington Times szerint. Ma sokat kell lapoznunk, de tesszük. Amúgy meg, végre van egy olyan kormányunk, amelyik határozottan egeszseg s mennyiséfben a nemzet mellett kötelezte el magát. Amerika meg le van szarva. A Bidéjükkel, meg az összes demoklata hirforrásukkal együtt.
BőröndÖdön
2022. október 26. 18:07
A Melonival törököt fogott a csüngőhasú..:)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!