Nógrádi György II. Erzsébet haláláról: Nagyon sok kérdőjel van Nagy-Britanniában!

2022. szeptember 09. 19:03

A biztonságpolitikai szakértő szerint nagy kérdés, lesznek-e olyan államok, amelyek a királynő halála után kilépnek a brit nemzetközösségből.

2022. szeptember 09. 19:03
null

Nógrádi György az Ultrahang Youtube-csatorna adásának volt vendége, ahol a fő téma II. Erzsébet brit uralkodó csütörtöki halála volt. A szakértő szerint óriási kérdés, hogy mi történik a királynő halála után, vajon lesznek-e olyan államok, melyek kilépnek a brit nemzetközösségből felhasználva az uralkodó halálát. 

Nógrádi György azt mondta, jelenleg a szigetország életében rengeteg a kérdőjel, ugyanis magas az infláció, nem múlt még el teljesen a covid ls terítéken van még az észak-ír kérdés is. 

Kell még foglalkozni a Brexit következményeivel, a skót választásokkal, nagyon-nagyon sok kérdés van, nagyon nehéz helyzetben hagyta itt sajnos Nagy-Britanniát”

– értékelte Nógrádi György. 

Nyitókép: Földházi Árpád/Mandiner.hu

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
formaegy
2022. szeptember 10. 19:21
Már elnézést de míg élt addig sem sok vizet zavart a megoldásokban......... Mert ha igen, akkor nem itt állnának. Én azon csodálkozom, hogy a britek hogyan tudják kezelni azt a mérhetetlen kidobott pénzt ami eltartja az egész pereputtyát? Lehet, hogy nem illő most ezt a kérdést leírni, de nekem semmi közöm a britekhez, kérdéseim lehetnek attól függetlenül, hogy a tiszteletem az megvolt irányában.
obsitos0
2022. szeptember 10. 16:05
Mert Ő olyan sokmindent megoldott, ugye? Állítólag (!) alkotmányos monarchia van, ahol a Parlamentre felesküszik még a király is ! Akkor pedig tökmindegy, hogy éppen ki a király. BIODÍSZLET !
puszt
2022. szeptember 10. 14:56
Uralkodóházi szagértő (is)... LOL "Nógrádi György azt mondta, jelenleg a szigetország életében rengeteg a kérdőjel, ugyanis magas az infláció, nem múlt még el teljesen a covid ls terítéken van még az észak-ír kérdés is. " És egyiket sem kellett volna megoldania Erzsébetnek, és így 3.Karcsinak sem lesz dolga mehet pinabubusnak... Igazából lassan, ha Karcsi továbbra sem tetszik, vagy tragikusan hirtelen hal lehet, h abbahagyják a királyságot, bár nem tudom, van-e mód rá... Bankjegyeket, feliratokat, törvényeket mégse kéne évente változtatni.
Lajoss
2022. szeptember 10. 11:17
3/3-as vén,szaros moszkovita geci.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!