Izrael kiadta Magyarországnak az önjelölt „Ördög ügyvédjét”

2022. szeptember 08. 17:40

Augusztus közepén vált hivatalossá, hogy Izrael kiadja Magyarországnak Keserű Sándort, a férfit a héten szállították Budapestre.

2022. szeptember 08. 17:40
null

Keserű Sándor négy évvel ezelőtt egy vesztegetési ügy ítélethirdetése elől menekült el Budapestről, majd Izraelbe érkezve politikai menedékjogot kért. A vád szerint a férfi társaival mintegy 50 millió forintot csalt ki egy vállalkozótól, akit azzal hitegettek, hogy kapcsolataik révén elintézik az ellene folyó adónyomozás lezárását. Keserűt távollétében előbb öt, majd másodfokon hét év börtönre ítélték.

Keserűn viszont a szökése miatt nem tudták végrehajtani az ítéletet. A férfi ellen kilenc elfogatóparancs van érvényben. Keserű friss, zsidó származását igazoló papírokkal érkezett Izraelbe, ahol rögtön intenzív kampányba kezdett, amelynek az volt a célja, hogy a magyar politika fontos tényezőjeként mutassa be magát – írja a Neokohn

A férfi közösségi oldalán kezdte el hirdetni, hogy ő van „Az Ördög ügyvédje” oldal mögött és nagy pénzt áldozott arra, hogy kirobbantsa a botrányokat. Az izraeli hatóságok 2020-ban helyezték a férfit kiadatási őrizetbe. Keserű ekkor azt állította a hatóságoknak, hogy ha visszatoloncolják, Magyarországon Orbán Viktor személyes ellenségeként kezelnék, és politikai bosszú áldozatává válna.

Szintén Izraelben tartózkodik Dániel Péter ügyvéd is, aki szintén azt állítja, hogy ő áll a blog mögött.

Nyitókép: YouTube

Összesen 86 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nempolitizálok
2022. szeptember 09. 16:20
Friss zsidó papirok. Mint 44-ben a friss keresztény papirok?
masikhozzaszolo
2022. szeptember 09. 10:41
Sokszor láttam már, Szikinger, Magyar, stb. ügyvédeket csapatokban a tárgyalóteremben. Sok ügyvédje van egy ördögnek. Luciferinek.
Scio
2022. szeptember 09. 09:49
Most dániel (péter) elvtárs ánusza görcsösen összeszűkül, ő maga meg szűkölve kussol egy ideig... még sem olyan jó hely az ott, úgy látszik! Remélhetőleg, az ő kiadatására is hamarosan sor kerülm, jó lenne, ha tegnap erről is megegyeztek volna az izraeli főrabbival!!!
orygabor
2022. szeptember 09. 08:45
Dániel elvtárs mikor jön? Vagy lehet, hogy elmebetegeket nem adnak ki, ami végül is helyes, gyógyuljanak csak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!