Ha Kovács Béla 5 évet kapott, akkor ezek ketten mit érdemelnek?

2022. szeptember 28. 19:24

Szijjártó és Orbán - pozíciójuknál fogva - milliószor fontosabb és érzékenyebb információkkal rendelkeznek.

2022. szeptember 28. 19:24
null
Juszt László
Juszt László

„Nem ismerem Kovács Bélát, akit - a sajtó »KGBéla« néven emleget, s akit ma öt évre ítéltek Oroszország javára folytatott kémkedésért. Nem tudom, hogy milyen titkokhoz juthatott hozzá ez az ember, s nem tudom, hogyan »kémkedett«.

De abban biztos vagyok, hogy Szijjártó és Orbán - pozíciójuknál fogva - milliószor fontosabb és érzékenyebb információkkal rendelkeznek. Szijjártónak bérlete van Moszkvába, s szabad bejárása az orosz külügyminiszterhez. Orbán pedig nem is csinál titkot abból, hogy minden nemzetközi fórumon védi az orosz érdekeket.

Szóval, ha Kovács Béla 5 évet kapott, akkor ezek ketten mit érdemelnek?”

Nyitókép: Benkő Vivien Cher/MTI

Összesen 137 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Innogreen23
2022. szeptember 30. 21:37
Szia zsírdisznó. Naszóval ők kitüntetést és áldást érdemelnek. Veled ellentétben aki viszont kötelet érdemel. Hidd el, meg is fogod kapni.
Tobit
2022. szeptember 29. 20:34
Felénk a mázsán felüi disznókat levágták. Ezt a disznót bocsánat marhát nem lehetne?
Kecskee
2022. szeptember 29. 19:09
Hogy mit érdemelnek? Fejenként 2 ponfont adjanak neked, azt éremlik.
critical man
2022. szeptember 29. 18:45
Zsírdisznaj! Te egy miskáróló kést, utána két hónap ridegtartást az erdőben, hogy ürüljön a szagod és a méreganyag a testedből, utána meg szőrtelenítés, perzselés után böllérkést, és irány a tápbolt, kimérni a kutyáknak a dögödet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!