Gyurcsány: Orbán miatt szégyenország lettünk!

2022. augusztus 05. 10:08

A volt kormányfő szerint Orbán színpadember lett, csak játszik, tetszeleg, ripacskodik.

2022. augusztus 05. 10:08
null

Gyurcsány Ferenc is reagált Orbán Viktor CPAC nyitóbeszédére. A volt kormányfő kifejtette, hogy szerinte színpadember lett Orbán, mivel csak játszik, tetszeleg és ripacskodik. 

Gyurcsány hozzátette, hogy közben szégyenország lettünk, s mindezért Orbán a felelős.

Még mindig készül az öreg

A beszéd kapcsán Gyurcsány kifejtette, hogy kell egy ország, ami a mi országunk, ami vigyáz ránk, ahol fontosak vagyunk. Leszögezte, hogy kell egy másik Magyarország.

– zárta a posztját.

Nyitókép: Gyurcsány Ferenc Facebook-oldala

Összesen 162 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hydra Esus
2022. augusztus 05. 21:32
Itt az elvonóra feri.
Faterohm
2022. augusztus 05. 20:11
Orbán miatt szégyenország lettünk! Feri a te uralkodásod alatt koldusország lettünk. A politikában neked nincs semmilyen jogod kritikát fogalmazni, eladtál mindent leraboltad az országot, tönkretetted a gazdaságot, embereket verettél, lövettél. Menj a detoxikálóba. Nekünk is jobb hidd el.
Kivűlálló
2022. augusztus 05. 18:44
Készülhettek Ferikém! A kötél már meg van csomózva! Csak a nyakatokra kell tenni és kirúgni a széket alólatok!
Hill
2022. augusztus 05. 17:38
A volt kormányfő kifejtette, hogy szerinte színpadember lett Orbán, mivel csak játszik, tetszeleg és ripacskodik. Nem is tudom, ki táncikált az ablaknál anno
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!