Berobbant egy benzinkút tartálya Debrecenben – többen megsérületek

2022. augusztus 31. 13:35

A debreceni rendőrkapitányság foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vétség gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

2022. augusztus 31. 13:35
null

A Hajdú Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a töltőállomás karbantartási munkálatok miatt zárva tartott a baleset bekövetkezésekor. A robbanásról szóló bejelentést kedden 16 óra körül kapta a rendőrség. A vizsgálat szerint egy cég alkalmazottjai az egyik tartályt tisztították, amikor eddig tisztázatlan körülmények között bekövetkezett a robbanás.

(MTI)

Nyitókép: Marijan Murat/AFP

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pepita
2022. augusztus 31. 16:40
A "véres" benzin pedig ilyen,felrobban benne az ukrán gyerekek vére.
Senki Alfonz
2022. augusztus 31. 16:31
Sajnálom a sérülteket, jobbulást, teljes felépülést nekik!!! Mandisok!! Mikor írtok arról, hogy három férfira ráomlott egy ház pincéjének födéme Miskolcon??? Ketten biztosan meghaltak, a harmadiknál remélik, hogy a leomlott gerenda talán feltart még leszakadt darabokat. A mérnökök és a tűzoltók a megmaradt födémrész alátámasztására várnak, ami napokig is eltarthat, a mentők elmentek, mert nincs dolguk már!!
kohe
2022. augusztus 31. 16:06
Mer bisztos több ruszki benzinyt akartak belenyomni mint amennyi belefér, hogy maraggyon télire is! Viccet félretéve; remélem senkinek sem lesz maradandó egészségügyi problémája a dologból..
Akitlosz
2022. augusztus 31. 14:11
Benzin párolog, keveredik a levegővel, s bizonyos optimális koncentrációnál ...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!