Karambolozott Parragh László (hangfelvétel)

2022. július 14. 12:42

Épp Bolgár Györgynek adott telefonos interjút.

2022. július 14. 12:42
null

Csütörtökön baleset érte Parragh Lászlót – adta hírül a Blikk. Az iparkamara elnöke Bolgár Györgynek, a Klubrádió műsorvezetőjének adott interjút, mikor a hangfelvétel tanúsága szerint beléjük mentek. 

A portál felidézte, hogy Parraghot a Megbeszéljük című műsorban a kataadózás változásáról kérdezték. Az iparkamara elnöke erre azt a választ adta,

Hozzátette, azért szorgalmazta az adónem megváltoztatását, mert neki nem csak a katásokat, hanem a többi munkaadót is képviselnie kell.

Parragh arra is kitért, hogy a kormány azért nem fogadja el a globális minimumadó bevezetését, mert az az ország versenyképességét rontaná, elijesztené a befektetőket.

A balesetben senki sem sérült meg

Az elnök az élő interjú 18. percében közölte a műsorvezetővel, hogy beléjük mentek. A balesetet követően először azt javasolta, hogy folytassák a beszélgetést fél óra múlva, de végül – mivel nem ő vezette a kocsit – belement, hogy még pár percig válaszoljon Bolgár György kérdéseire.

A kamarai elnök azt mondta, csak egy kisebb koccanás történt. Miközben a beszélgetés folytatódott, a sofőrök a betétlapokat töltötték. Senki nem sérült meg – írta a Blikk.

A felvételt ITT hallgathatják vissza. 

Nyitókép: Facebook

 

Összesen 68 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Autofocus
2022. július 14. 20:03
Instant karma!
utolsó kisgazda
2022. július 14. 17:45
Parragh Takarodj! Parragh bizonyíthatóan nemzet ellenes a nagytőkét támogató ócska kis jogászbűnöző. Ezért Parragh Takarodj!
Brüsszelidemokrata
2022. július 14. 16:22
Isten nem ver bottal
Lajoss
2022. július 14. 15:58
Egy szerény Lexus a hivatali autója,abban nem esik baja.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!