Orbán Viktor: Tök meleg van

2022. július 03. 09:48

„Tökös” képet osztott meg közösségi oldalán a miniszterelnök.

2022. július 03. 09:48
null

A nyári melegben úgy tűnik, beérett a tök Orbán Viktor miniszterelnök felcsúti veteményesében. Egy ládányit ebből már le is szüretelt a magyar miniszterelnök, amelyről egy képet is megosztott Facebook-oldalán. A képen csak annyi felirat szerepelt:

„Tök meleg van”.

A bejegyzésből nem derült ki, hogy a termésből milyen étel készül majd. 

Fotó: Orbán Viktor Facebook-oldala
Fotó: Orbán Viktor Facebook-oldala

***

Méhkaptár és kajszibarack az Agrárminisztérium teraszán

Nemrég azt is megtudhattuk, hogy az Agrárminisztérium hetedik emeletén a teraszon érik a kajszibarack. A zamatos gyümölcsről Nagy István miniszter osztott meg pár fotót a közösségi oldalán.

Nemrég azt is megtudhattuk, hogy az Agrárminisztérium hetedik emeletén a teraszon érik a kajszibarack. A zamatos gyümölcsről Nagy István miniszter osztott meg pár fotót a .

Nyitókép: Orbán Viktor Facebook-oldalán

Összesen 176 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Anyádcsipája
2022. július 05. 17:50
"A bejegyzésből nem derült ki, hogy a termésből milyen étel készül majd." -- mákostészta lesz belőle, b+, hát mi lenne?? Vagy bécsi szelet!
Vakfolt
2022. július 04. 13:28
Hétfőn mindig elszigetelődik, de úgy tűnik tök meleg van ahhoz is.
Vakfolt
2022. július 04. 13:25
Hatalmas!
Lajoss
2022. július 04. 12:13
Helló,röfi! :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!