Nógrádi György: Joe Biden nem tudja a nyugati világot vezetni

2022. július 03. 13:02

„Az, hogy Biden szegény, kis papírlapokat kap, hogy mennyi idő után mit kell mondani, ez a vicc kategóriája” – fogalmazott a biztonságpolitikai szakértő.

2022. július 03. 13:02
null

Mint arról korábban lapunk is beszámolt, Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő a „Kérdezzen Nógrádi Györgytől!” szombati adásában Oroszország és a NATO helyzete kapcsán elmondta, „jelenleg rendkívül kiélezett a helyzet.”

– fogalmazott a szakértő. Erről bővebben ide kattintva olvashat.

„Biden nem tudja képviselni az Egyesült Államokat”

Kérdésre válaszolva Nógrádi György az Egyesült Államok elnökéről is kifejtette véleményét. Mint fogalmazott: „én rendkívül tisztelem az amerikai elnököket. De

Nyilvánvalóan ő ma az Egyesült Államokat nem tudja képviselni, és nem tudja a nyugati világot vezetni” – húzta alá a szakértő. (A Bidenre vonatkozó elemzés a lenti videóban 14:24-től hallgatható vissza).

A „Kérdezzen Nógrádi Györgytől!” szombati adásáról bővebben itt írtunk, az adást teljes egészében pedig az alábbiakban nézheti vissza.

 

Nyitóképen: Joe Biden. Fotó: MTI/EPA/Sipa USA pool/Oliver Contreras

Összesen 162 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kálmi
2022. július 03. 19:52
Nem kussolok, de veled befejeztem, nincs kedvem leszállni a mélységeidhez. Túl primitív.
youngboy
2022. július 03. 18:39
A világot? Egy körúti vécét se tudna. Bemenne az egyik klotyóra, és lehúzná magát.
tetx
2022. július 03. 17:42
Mintha bárki kérte volna, hogy vezesse.
masikhozzaszolo
2022. július 03. 17:21
Önmagában ez nem gond, hogy cetli. Nagyon sok bármilyen fajtájú politikust láttam már, aki jól beszélt, és csak egy kis vázlata volt. Vagy több fele is tudott egyszerre koncentrálni. Olaj, paradicsom, krumpli, felvágott, kenyér. Beszéd után. Az viszont gond, hogy vannak olyanok, aki világot akarnak irányítani. És se jogosítványuk, se egyensúlyérzékük, se legójuk, csak EGÓJUK! És sokan azt se tudják, a kulcsot melyik lyukba kell betenni, lásd holland, kanadai, stb.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!