Orbán bosszankodik

2022. július 26. 20:36

A magyar miniszterelnök az ország külpolitikai helyzetét illetően némileg tanácstalan.

2022. július 26. 20:36
null
Nagy Attila Tibor
Nagy Attila Tibor

„Orbán bosszankodik 

A magyar miniszterelnök az ország külpolitikai helyzetét illetően némileg tanácstalan, ez érződött a tusványosi beszédén. A V4-es együttműködés válságát beismerte, az meg kifejezetten bosszantja a kormányfőt, hogy országa nem elég erős ahhoz, hogy érdemben befolyásolja a világpolitikai folyamatokat.”

Nyitófotó: Facebook 

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bagira
2022. július 27. 15:38
Orbán nem tanácstalan hanem előrelátó megelőző lépéseket tesz előre gondolkozik . Még az eu utána kullog. Eu lépése előtt jár. Nagyon jó stratéga. Sorolhatnánk , a gáztartályok , energia szolgáltatók visszavásárlása , Paks bővítése, Covod járvány kezelése , déli (Nabucco ) gázvezeték megépítése stb mind mind Magyarország érdekét képviseli.
Brandon the great Negro
2022. július 27. 14:50
Egy politikai elemző ne használjon olyan szót (tanácstalan) aminek valamiért nem ismeri a jelentését.
u.cserkész
2022. július 27. 13:20
Orbán tanácstalan? De te majd megmondod a tutit kisfiam.
machet
2022. július 27. 13:18
Képzeld el a moslékok hogyan oldanának meg ilyen szinten bármit is?Sehogy, elvinnének mindent a kezük közül a nyugatiak.Ennyi.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!