Íjjal pózolt Márki-Zay Péter

2022. július 31. 07:33

A szeme a célon: „a Nyugathoz tartozzunk, ne a Kelethez!”

2022. július 31. 07:33
null

Márki-Zay Péter megemlékezett arról, hogy mintegy négyszáz évvel ezelőtt a magyar csapatok megállították az oszmán seregeket Szentgotthárdnál. 

A volt baloldali miniszterelnök-jelölt egy íjjal pózolós képpel idézte meg az esetet. A szövegben hozzátette, hogy a mostani idők tétje is hasonló a szentgotthárdi csata tétjéhez:

Nyitókép: Márki-Zay Péter Facebook-oldala 

Összesen 74 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ujujuj
2022. augusztus 01. 09:19
És most ennek mi a szimbolikája? Keletre lő, mert a keletieket kell lenyilazni, vagy nyugatra lő, mert nyugaton a cél? És ha nyugat felé lő, mert arra van a cél, és belefúródik a nyíl a szentségességességes nyugatba, akkor az nem nyugatellenesség? Segítsetek, mert őrlődök itten, annyira nem értem a szimbolikát, amit a hajánál fogva előrángat a főnök.
Valandil
2022. augusztus 01. 08:23
Behajlított bal karral, úúú. Mekkorát csap az alkarjára az ideg... (Meg nem kellene annyira szorongatni az íjat, mert még be is forgatod!)
m-e-n-o-r-a-p-a-u-s-a
2022. július 31. 21:47
Hát ez meg, újra itt van? Nem azzal búcsúzott, hogy ideje lesz végre csóklászni a gyerekeit, és csöcsörészni a feleségét? Úgy látszik már nagyon unják.
europész
2022. július 31. 20:32
Emberek itt a magyar Robin Hood.Rettegjenek a gazdagok örüljön a csőcselék.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!