Elfoglalták a Nyugati teret a katatörvény módosítása ellen tiltakozók

2022. július 13. 20:13

A térről fél 8-kor levonultak a rendőrök.

2022. július 13. 20:13
null

Ahogy arról a Mandiner is beszámolt, a Momentum szerda kora estére tüntetést hirdetett a katatörvény módosítása ellen a Parlament elé.

Azonban, ahogy az az Euronews tudósításából kiderült, a hivatalos demonstráció este 7-kor véget ért a Kossuth téren, de sokan átvonultak a Nyugati térre.

A térfoglaló demonstrálók azt skandálták, hogy

„Mocskos Fidesz!”.

A Nyugati térről fél 8-kor levonultak a rendőrök – írta az Euronews.

A térfoglalásról készült felvételt alább tekinthetik meg:

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
APESZ72
2022. július 14. 14:38
MITŐL ÁLLAMPOLGÁRI JOG AZ ADÓCSALÁS ? ÉN is követelek magamnak 100 milliót ! Tolvaj gyurcsány fizess a lopott vagyonból!!!!!!
Sulammit
2022. július 13. 21:52
Mehetnétek a Corvin-köz felé is. Nem fogtok akadálytalanul menni attól a rengeteg szeméttől, ami a József körútat elárasztja és a hajléktalanoktól, drogosoktól. El fogjátok hányni magatokat a pisi bűztől. Gondoltam Karácsony tehetne egy látogatást arra felé. Persze gyalog, nem szolgálati kocsival. Mit tett Budapesttel ez a szánalmas kukoricagyermeke!
Gögl
2022. július 13. 21:11
Jaj bazdmeg, nehogy messzebb menjetek a körúttól, soha a faszba nem találnátok vissza. Ezek olyan kényelmesek, hogy úgy szervezik a tüntetést, hogy csak le kelljen szaladni a gangról, azt ha kész a vacsora, akkor az anyja csak lekiált, és futás haza. Utána megnézi magát a hírekben! Anya! Nézd micsoda forradalmár vagyok! Olyan mint apa az ÁVH-ban!
Ólat a trolloknak
2022. július 13. 20:57
Pizzafutárblokád... :-D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!