Szergej Sojgu szerint fokozni kell a harckészültséget

2022. június 23. 19:37

„Oroszországnak és Belarusznak „sürgősen meg kell erősítenie légvédelmi képességét” – fogalmazott az orosz védelmi miniszter.

2022. június 23. 19:37
null

Oroszországnak és Belarusznak „sürgősen meg kell erősítenie” légvédelmi képességét a harckészültség fokozása érdekében – idézte Szergej Sojgu orosz védelmi minisztert az Interfax hírügynökség.

„A körülmények azt diktálják, hogy sürgős közös intézkedéseket kell hozni a védelmi képességeink megerősítésére, valamint a regionális csapatösszevonások és

– mondta Sojgu a belarusz védelmi miniszterrel, Viktor Hrenyinnel folytatott moszkvai megbeszélésén. Sojgu hozzátette: ez a kérdés egyre sürgetőbbé válik, és Oroszország kész „bármilyen támogatást nyújtani a belarusz barátoknak” ezen a téren.

Nyitókép: AFP

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BBrutus
2022. június 23. 21:34
Litvánia, Tajvan felkészül és az egész NATO. Világháború jön semmi kétség.
Lalicus
2022. június 23. 20:50
Ehhez mit szóltok ? Nekem gyanús. "Az ukrán pilóták képzéséről szóló törvényjavaslatot nyújtottak be az amerikai kongresszushoz" https://novoeizdanie.com/v-kon..
fado
2022. június 23. 20:31
Fokozási
Alo973
2022. június 23. 20:18
Putyinnak egyetlen dolgot kéne tenni . Teljhatalmat adni Medvegyevnek ukrajna "nácitanításában" A többi már csak történelem lenne .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!