Orbán Viktor a magyar-német meccs előtt: Magasba a zászlókat!

2022. június 11. 21:20

Így szurkolnak a magyar válogatottnak a kormánytagok. Összeállításunk!

2022. június 11. 21:20
null

Ahogy arról a Mandiner is beszámolt, a három pontos Magyarország a két ponttal álló Németországot fogadja a Puskás Arénában 20.45-től a Nemzetek Ligája A-divízió harmadik játéknapján.

Ezzel egy időben a közösségi médiában több magyar politikus is olyan tartalmakat osztott meg, amelyekkel kifejezte drukkját a nemzeti 11 mellett. Ezekből válogattunk.

A kormányfő a meccs előtt egy szurkolókkal készült közös fotót osztott meg, amelyhez azt a kísérőszöveget fűzte, hogy: „Magasba a zászlókat! Hajrá, magyarok!”

 

Fotó: Orbán Viktor Facebook-oldala
Fotó: Orbán Viktor Facebook-oldala

 

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter Dzsudzsák Balázzsal és a fiaival szurkol a válogatottért. Erről osztott meg egy, a mérkőzés előtt készültautós szelfit a Facebook-oldalán.

Fotó: Szijjártó Péter Facebook-oldala
Fotó: Szijjártó Péter Facebook-oldala

 

Dömötör Csaba, a Miniszterelnökség államtitkára szombaton megváltoztatta a profilképét a közösségi oldalán. A most látható fotón a válogatott meggypiros mezében állt a kamera elé, ujjával pedig a magyar címerre mutat.

Fotó: Dömötör Csaba Facebook-oldala
Fotó: Dömötör Csaba Facebook-oldala

Varga Judit igazságügyi miniszter ugyancsak a fiaival közös fotót osztott meg a közösségi médiában. A fényképhez az alábbi kísérőszöveget fűzte: „Tavaly az Eb-n már megmutattuk a németeknek, hol is lakik a magyarok Istene és nem lesz ez másképp ma sem! Hajrá, Magyarország! Hajrá, magyarok!”

Fotó: Varga Judit Facebook-oldala
Fotó: Varga Judit Facebook-oldala

A sorból nem maradhat ki Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő sem, aki már az Arénából osztott meg egy fotót, piros szurkolói pólóban.

Fotó: Szentkirályi Alexandra Facebook-oldala
Fotó: Szentkirályi Alexandra Facebook-oldala

Nyitókép: Orbán Viktor Facebook-oldala

Összesen 88 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kecmec
2022. június 13. 07:24
Így fotozkodik a testőrök gyűrűjében a dühös nép haragjától rettegő diktátor. Mandi kérjük vissza az X et.
Töki
2022. június 12. 19:54
Gratulálok a vezetőinknek, ez 1 nagyon szép dolog!
Loopus
2022. június 12. 18:18
Hungary: U+1F1ED U+1F1FA (Hex) et#127469 et#127482 (HTML)
Loopus
2022. június 12. 17:43
Triangular Flag U+1F6A9 &#128681
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!