A Magyar Hang főszerkesztője: „Árulónak tekintenek bennünket, az árulókat pedig agyonlövik”

2022. június 23. 12:37

Megszűnés fenyegeti a 10-12 ezres példányszámú Magyar Hangot, ennek kapcsán adott György Zsombor interjút a 444-nek.

2022. június 23. 12:37

György Zsombor, a Magyar Hang főszerkesztője interjút adott a 444-nek annak az apropójából, hogy a négy és fél éve működő, 10-12 ezres példányszámú lapot a megszűnés fenyegeti. Az interjúban kifejtette György, hogy nyár végéig ezer előfizetőt kéne még összegyűjteniük, hogy biztosan megmaradhassanak.

Nincsenek hirdetőik

„Hiába működünk négy és fél éve, és hiába az idehaza jelentősnek mondható példányszám, a magyar piacon ez messze nem elegendő ahhoz, hogy egy kormánykritikus hetilap pozíciói stabilak legyenek” – kezdte György. Kifejtette, hogy az a mostani krízis oka, hogy

Hozzátette György, hogy nincsen olyan nyomda se Magyarországon, amely elvállalná a lap nyomtatását és képes is lenne azt ilyen minőségben és mennyiségben időre kinyomtatni. Elmondta, hogy a Magyar Hangot továbbra is Pozsonyban nyomtatják, viszont emiatt őket duplán sújtja a jelenlegi helyzet: „nem elég, hogy infláció van, még euróban is kell fizetni a megrendelésért. A nyomdaköltségünk egy év alatt harmadával emelkedett meg”.

„A kormánypárti médiában mai napig visszatérően árulóznak bennünket, ami nonszensz”

Mint ismeretes, a Magyar Hang szerzőgárdája 2018-ban az akkori Magyar Nemzet munkatársaiból verbuválódott össze. György Zsombor ennek kapcsán kifejtette, hogy „a kormánypárti médiában mai napig visszatérően árulóznak bennünket, ami nonszensz,

Hozzátette, hogy a kommentszekciójukban a mai napig megkapják, hogy ők tagadták meg azt, ahonnan jöttek. „A liberálisok és a baloldal a kormány főellensége, de a szemükben mi rosszabbak vagyunk: minket egyenesen árulónak tekintenek. Háborúban márpedig az ellenséget „csak” hadifogolytáborba zárják, az árulókat viszont agyonlövik.”

Teljesen egyértelmű volt, hogy mi a helyes döntés

A 444 megkérdezte Györgyöt, hogy mennyire volt egyértelmű a G-Napon, hogy mi a helyes döntés: 

Hozzátette, hogy nem véletlen, hogy ma a Magyar Hangnál gyakorlatilag mindenki volt nemzetes.

Nyitókép: YouTube-képernyőkép

Összesen 97 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tevevanegypupu
2022. június 24. 06:32
Szóval megkönnyebbültek, mikor a Simicska tulajdonában lévő lapból ahol agyonszenvedték magukat a fideszt szolgálva, de eszük ágában sem volt abbahagyni, jó pénzért gyötrődtek - mert ugye ezt tették - átléptek a Simicska tulajdonában lévő lapba és utána a fideszt birálták, gyalázták, megkönnyebülve lélegeztek fel, hogy az O1G (milyen elegáns, stilusos és ujságiróhoz méltó) ellen dolgozhatnak végre..És amikor Simicska egyik napról a másikra kirugta őket, Pozsonyból függetlenkednek ..Nem árulók természetesen, hiszen ugyan azt irják mint a 444..vagyis objektiv sajtómunkásokként segitik a magyar kormányt..Most először kénytelen vagyok azt mondani, hogy höhöhö..
TMATMA
2022. június 23. 23:45
Na cicabogarak! Vegyétek észre, ami jó az Orbán kormánynak, az jó Magyarországnak, jó a magyaroknak.
Unknown
2022. június 23. 21:19
Polgártársak, azt azért lássuk be, hogy kellene olyan kiegyensúlyozott, magyar, nemzeti és polgári sajtótermék, ami -ha kell- képes a jelenlegi kormányoldal támogatására és kritikájára is, anélkül, hogy becsicskulna a jelenlegi ellenzéknek. Ez egy nagyon vékony mezsgye. Lehet, hogy a szóban forgó sajtótermék nem is felel meg ennek, de hogy hosszútávon szüksége van erre az Országnak, és a politikai jobboldalnak is, az önreflexió megtartása miatt, az szerintem egészen biztos.
Burmin
2022. június 23. 18:38
Ha ha annyira szar volt a G nap előtt nem kellett volna elébb lelépni ?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!