Márki-Zay embere szerint nem igaz, hogy Márki-Zay megbukott

2022. június 09. 16:47

A politikushoz köthető Kossuth Körök egyik tagja kiállt a baloldal korábbi miniszterelnök-jelöltje mellett.

2022. június 09. 16:47
null

Május elején tartották a Hódmezővásárhely melletti Mártélyon a Kossuth Körök országos találkozóját. A rendezvényen a bicskei Kossuth Kör tagja Márki-Zay Péter közéleti tevékenységről is elmondta véleményét.

„Márki-Zay Péter az egyetlen olyan politikus, aki a választásból emelt fővel ki tudott jönni”

„Mindenképpen folytatnunk kell a Kossuth Körök megerősítését. Nagyon jó látni, hogy az emberek az ország minden részéről keresik a helyi Kossuth Köröket, mert azt látják, hogy mi nem állunk le ezzel a küzdelemmel, amelynek célja Magyarország szebbé, jobbá, sikeresebbé tétele” – hangoztatta Bognád János. Mint fogalmazott:

Bogdán János hozzátette, szerinte „Márki-Zay Péter az egyetlen olyan politikus, aki ebből a választásból emelt fővel ki tudott jönni, mert becsülettel csinálta végig a választást ő és a csapata is”.

Fotó: kossuthkorok.mindenkimagyarorszaga.hu
Fotó: kossuthkorok.mindenkimagyarorszaga.hu

Így köthetőek a Kossuth Körök Márki-Zayhoz

Mint az a cikkünkhöz csatolt fotón (fenti kép) is jól látható, cikkünk írásakor már a Kossuth Körök weboldalát megnyitva is Márki-Zay Péter arcképe, a politikus által alapított Mindenki Magyarországa Mozgalom logója, valamint arculati elemei köszönnek rá az érdeklődőkre.

Nem meglepő tehát, hogy Márki-Zay Péter bukását egy olyan személy cáfolja „propagandára” hivatkozva, aki a politikus által alapított mozgalom színeiben úszó weboldal által hirdetett szervezet tagja.

A bicskei Kossuth kör vezetőjének nyilatkozatát alábbi videóban hallgathatja vissza:

Nyitókép: Márki-Zay Péter Facebook-oldala

 

 

 

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kopaszpapa
2022. június 11. 07:11
Hát nem tudom, én máshogy emlékszem. Állt ott ez a szerencsétlen a színpadon a családjával, és a teljes hátországa kifarolt még aznap este mögüle? Ez győzelem? Erre büszke lehet bárki? Tegye! Én lehajtott fejjel bujdokolnék el a szégyentől egy ekkora verés után
Szerintem
2022. június 09. 20:21
Hihi, kabaré :))) és a degeneráltak még folytatják.
Sulammit
2022. június 09. 19:06
Jé mégsem bukott meg a moslékkoalíció bukott miniszterelnök jelöltje? Akkor mit csinált pofára esett?
pumuklik
2022. június 09. 18:32
Kell ezzel a fasszal még foglalkozni?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!