Kolerajárvány veszélye miatt karantén alá helyezik Mariupolt

2022. június 06. 15:27

A város humanitárius helyzete napról napra rosszabb.

2022. június 06. 15:27
null

„Az oroszok karantén alá helyezik Mariupol városát egy lehetséges kolerajárvány miatt” – mondta az ukrán televíziónak a város polgármesterének tanácsadója a BBC cikke szerint.

Petro Andriuscsenko a United News TV-nek nyilatkozva azt mondta: miközben fokozatosan zárják le a várost,

az orosz katonák egyre többször emlegetik a kolera szót.

A felismerhetetlenségig bombázott Mariupol május végén került az orosz erők kezére. Andriuscsenko elmondása szerint a humanitárius helyzet egyre rosszabb a városban, élelmiszer- és vízhiánnyal küzdenek az emberek.

Nyitókép: Stringer / AFP

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gonterl
2022. június 07. 17:19
Az Azovsztal alatti bányavágatokba helyezett halottak bomlásnak indultak, a fertőzés veszély várható volt. Lehet, hogy a feladás oka is a várható veszély volt.
Box Hill
2022. június 06. 20:09
Gyenge lesz ott a turista szezon.
Rugo
2022. június 06. 17:48
Petro Andriuscsenko ukrán, így hazudik, a BBC mainstream így hazudik. Majd, ha az oroszoktól halljuk, akkor komolyan vehetjük.
Stingary76
2022. június 06. 17:45
"Az oroszok karantén alá helyezik Mariupol városát egy lehetséges kolerajárvány miatt” – mondta az ukrán televíziónak a város polgármesterének tanácsadója a BBC cikke szerint." Fake news. Az oroszok ellátják élelemmel és vízzel a lakosságot Mariupolban.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!