Von der Leyen: Oroszország közvetlen fenyegetést jelent a világrendre

2022. május 12. 10:05

A bizottság elnöke szerint Ukrajna és Európa jövője van veszélyben.

2022. május 12. 10:05
null

Oroszország közvetlen veszélyt jelent a világrendre az Ukrajna elleni barbár háború, a Kínával kötött aggodalomra okot adó paktum és az új típusú, jobbára önkényes nemzetközi kapcsolatokra törekvése miatt – jelentette ki Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke Tokióban, az Európai Unió és Japán vezetőinek csúcstalálkozóját követően csütörtökön.

Ursula von der Leyen hangsúlyozta, az Európai Unióhoz hasonlóan Japán is tisztában van azzal, hogy mi forog kockán. „Nem csak Ukrajna jövője. Nem csak Európa jövője.

 – fogalmazott. Ez – emelte ki – még fontosabbá teszi az olyan hasonló gondolkodású partnerek számára, mint az EU és Japán, hogy megerősítsék kapcsolataikat – tette hozzá az uniós bizottság elnöke.

(MTI)

Nyitókép: AFP

Összesen 185 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Papalimapapa
2022. május 13. 09:28
Kúrogatják az orosz medvét, kúrogatják. A végén még valaki rátenyerel a piros gombra. De ha belegondolunk, lehet ez a megoldás a Föld túlnépesedése ellen. Aztán majd ha kipusztult a fehér ember Európából, akadálytalanul jöhet a nigger Afrikából... Az USA-nak semmi sem drága, ő messze van. Remélem azért Putyintól kap néhány bombát New York és Washington is... csak hogy érezzék a törödést. Barmok!
kafabatka
2022. május 13. 01:16
Ó,Világrend,mért vagy te Világrend? Tagadd meg az atyád,neved hajlítsd el, S ha nem teszed meg,esküdj édesemmé És nem leszek Világbéke én se többé. Így lett a Világbékéből Háború. Hogy merik ezek az oroszok az eleve elrendeltetett Világrend és Világbéke(avagy Háború) frigyére nem adni áldásukat? Főleg úgy,hogy nem is voltak oda hivatalosak. Mit is tegyünk? Mit is tegyünk? Hopp,meg is van! Házhoz visszük! Házhoz visszük! Ágyba tesszük! Ágyba tesszük! Hogy kit? Ki mást,a Világbékét! Na,így kell kompromittálni a sziájé kézikönyve szerint.
lyon
2022. május 12. 20:45
Ez a nő egy agyhalott. Nem menne át a szűrővizsgálaton, az biztos hogy kényszerzubbonyt raknának rá.
irondome
2022. május 12. 19:28
A ti korlátlan hülyeségetek jelenti az akut veszélyt! Már régen véget lehetett volna vetni a háborúnak, ha az Usa-val és a britekkel együtt határozottan felszólítjátok mindkét felet a tűzszünetre és a tárgyalásokra ahelyett, hogy hőst eszkábáltok a primitív, pofátlan bohócból és tömítek fegyverekkel!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!