Védeni kell a környezetet, hiszen ez az egy bolygónk van, a gyermekeink is itt élnek

2022. május 17. 19:00

A fenntarthatóság egy olyan szempont, amit manapság nem lehet figyelmen kívül hagyni. Interjú.

2022. május 17. 19:00
null
Orbán Ráhel

Ez a hozzáállás is jól tükrözi, hogy számotokra fontos a környezettudatosság, a fenntarthatóság, ahogy arról a honlapotokon is olvashatunk. Miben nyilvánul ez meg pontosan, és miért gondoljátok úgy, hogy egy bababolt esetében fontos erre odafigyelni?
A fenntarthatóság egy olyan szempont, amit manapság nem lehet figyelmen kívül hagyni. Védeni kell a környezetet, hiszen ez az egy bolygónk van, a gyermekeink is itt élnek. Ugyanakkor nem szeretnék képmutató sem lenni, nem minden termékünk készül száz százalékig fenntartható alapanyagokból. A fenntartható szemléletre igyekszünk nagy hangsúlyt fektetni, azáltal, hogy hosszú távon is tartós termékeket kínálunk, amiket akár több gyermek is használhat, viselhet, vagy amelyek beilleszthetők egy családi házba, és nem lomként jelennek meg, hanem hozzájárulnak az otthon harmóniájához. Mindig is tudtam, hogy több gyereket szeretnék. Én is nagy családból jövök, mi is egymás ruháit hordtuk, egymás játékaival játszottunk, ugyanabban a kiságyban aludtunk. Ezeknek a dolgoknak számomra értéke van. Nem csak fenntarthatósági, hanem érzelmi okok miatt is lényeges volt, hogy minden gyermekemet ugyanabba a kiságyba fektessem le és ne kelljen egy ruhát három mosás után kidobni, hiszen emlékek fűződnek azokhoz a ruhadarabokhoz. Nem szerettem volna fölösleges dolgokat venni, nem tartom célravezetőnek a »fast fashion«-felfogást. Érdekes, hogy az ember egy boltot nyit, és mégis valahogy arra próbálja ösztönözni az embereket, hogy ne vegyenek annyi mindent. Ez egy furcsa paradoxon, de valahol erről van szó. Elég a kevesebb, ha az jó.”

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Trombitás Keresztély
2022. május 18. 12:24
Köszi a promóciót, tudjuk, hogy nyílik a bolt. Csak talán a környezetvédelem jegyében eztán ne tessék az egyszer használatos pelenkákat az útszélre baszni, kisnagyság!
Kiscsillag
2022. május 18. 05:26
Sok sikert kívánok neki.
BAJA
2022. május 17. 22:32
Éngemet különösen a környezetbarát közvilágítás érdekel.
annamanna
2022. május 17. 22:22
Érdemes összevetni, Ráhel mimikáját amikor előre néz és tapsol: https://ocdn.eu/images/pulscms/ZjI7MDA_/7a9b706125cccdea20e71ebea77dd33a.jpg Meg amikor hátrapillant a gyerekére: https://ocdn.eu/images/pulscms/NGQ7MDA_/a562191a1a77c0593fcafdeadb42f9b5.jpg Pont így néz egy szerető anya.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!