Kadirov Erdogannak: Ne hagyja, hogy az azovista bűnözők becsapják magukat

2022. május 17. 07:26

A csecsen vezető szerint a török adminisztráció evakuálni akarta az azov ezred tagjait.

2022. május 17. 07:26
null

A csecsen köztáraság vezetője, Ramzan Kadirov közösségi-média oldalán jelentkezett be, és a török elnöknek küldött üzenetet. 

Kadirov bejegyzésében Erdogan török ​​elnökhöz fordult. Kitért arra, hogy szerinte a török elnök adminisztrációja „evakuálni akarta az Azovos neonáci harcosokat”, akiket a pincékbe szorítottak.

„Tisztelettel szeretném emlékeztetni Önt, hogy

amely számos atrocitásban és a Donbass lakosságának gyilkolásában is részt vett” – fogalmazott a csecsen hadúr.

Ezt követően kifejtette, hogy „Az Azovstal alagsorában ezek a fasiszta bűnözők civileket tartanak, élő pajzsként használva őket. Ennek a gengszterszervezetnek a tagjai Ukrajnában és nemzetközileg is ismertek, ezek az emberek

„Recep Erdogan török ​​elnökhez fordulok: Az azovisták gyilkosok és ateisták, akiket most az orosz agresszió ártatlan áldozatainak akarnak mutatni. Ne hagyja, hogy a bűnözők becsapják magukat, akik el akarják kerülni a bíróságokat” – zárta a bejegyzést Kadirov.

Nyitókép: AFP

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
olajfa1
2022. május 17. 09:38
Szerintem sem kellet volna ezt a nyilatkozatot megtennie, és leginkább NEM "Kadilov'-nak!!! AKI ODA MENT... míg az "AZOVIAK" A SAJÁT TERÜLETÜKET VÉDIK! Innentől, hogy ki is a "náci"... háááát.... eléggé könnyen eldönthető!...
Fideszkutya
2022. május 17. 09:19
Hogy szét lettem diszlájkolva :D gyertek még, védjétek hű keresztényként a muszlim terroristákat ti patkányok :D
Pelso j.
2022. május 17. 08:55
Erdogan pont ennek a figurának tanácsait várta.
Paskai
2022. május 17. 08:45
Egy terrorista ugat, a "magyar" csőcselék tapsol.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!