Elon Musk feloldja Trump tiltását a Twitteren

2022. május 10. 21:27

Korábban sem értett egyet Trump letiltásával a milliárdos, a platform megvásárlásával pedig feloldja a volt elnök tiltását.

2022. május 10. 21:27
null

Visszaállítja Donald Trump volt amerikai elnök zárolt Twitter-fiókját, miután lezárult a cég adás-vétele – jelentette be kedden Elon Musk a CNN szerint. Musk erről egy konferencián beszélt.

A volt amerikai elnököt bő egy évvel ezelőtt, a Capitoliumban történt zavargások után zárták ki a Twitterről. Trump ugyanakkor korábban leszögezte. akkor sem térne vissza a platformra, ha visszaállítanák fiókját. 

Elon Musk és a nagy Twitter-sztori 

A világ leggazdagabb embere megvette a világ egyik legfontosabb médiacégét. Hogy miért érdekes ez? Ennek jártunk utána! Bővebben...

A világ leggazdagabb embere megvette a világ egyik legfontosabb médiacégét. Hogy miért érdekes ez? Ennek jártunk utána!

 Nyitókép: NIicholas Kamm, Brendan Smialowski / AFP

Összesen 59 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Batman007
2022. május 11. 10:48
truthsocial.com
Teréz A Piréz
2022. május 11. 09:23
Az Aspergeresek bizonyos szempontból sokkal józansbbul látják a világot, a gondolatmenetük nyílegyenes, ha rááll egy pályára. Felüti a wikipédiát a "szólásszabadság" címszónál, és pontról pontra megvalósítja, ami oda van írva, minden egyéb behatást leráz magáról, mint a kutya a vizet.
Armageddon
2022. május 11. 08:59
Musk megkegyelmezett a festetthajú punamarkolászó Trumpnak? Vagy csak tud már valamit...
Zolotarjov
2022. május 11. 08:46
Lippschikék sikítófrászt kapnak..:))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!