Így búcsúzik Berki Krisztiántól felesége, Mazsi

2022. május 08. 09:15

„A fájdalmunk leírhatatlan. Még nincsenek szavak.”

2022. május 08. 09:15
null

Ahogy arról a Mandiner is beszámolt, pénteken elhunyt Berki Krisztián. 

A 41 éves celeb holttestére IX. kerületi otthonában korábbi élettársi kapcsolatából származó lánya talált rá. Mint ismert, az ügyben jelenleg is zajlik a nyomozás, egyelőre nincs hivatalos információ arról, hogy mi okozta a híresség halálát. 

A kétgyermekes édesapa távozása megrázta a sztárvilágot is: pénteken elárasztották a búcsúüzenetek a közösségi médiát. Édesanyja és korábbi élettársa, Hódi Pamela is megszólalt már Berki elvesztéséről, szombat este pedig felesége, Berki Renáta, ismertebb nevén Mazsi egy családi fotóval búcsúzott az Insta-oldalán.

„Ez volt az utolsó közös képünk”

„A fájdalmunk leírhatatlan. Még nincsenek szavak. Kérem a sajtót és Mindenkit, hogy tartsák tiszteletben a gyászunkat és a férjem kegyeleti jogait. Így is nagyon nehéz minden. Köszönöm a gyógyító gondolatokat és az együttérző üzeneteket, hívásokat. Kérlek Benneteket, mellőzétek a ,»baráti« interjúkat, hisz az igaz barát most nem beszél, maximum elmondja/leírja mennyire szerette őt. A találgatás nem megoldás, amint készen állok, jelentkezem” – olvasható a fotó mellett, amihez az édesanya magyarázatként hozzáfűzte: 

– zárta a bejegyzést az özvegy.

Nyitókép: Berki Mazsi Instagram-oldala

Összesen 105 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Paplacs
2022. május 09. 18:00
Fájdalmunk leírhatatlan. De azért ebből is nyilvános eseményt csinálunk. Like-oljátok, ha tetszik
gondolkodom tehát vagyok
2022. május 09. 10:18
A celeb-világ egy mocsár, könnyű elsüllyedni benne
annamanna
2022. május 09. 06:11
Valamiért tényleg nagyon rottyon volt, Rubint Réka szövege elég érdekes: "Rubint Réka szívszorító posztot tett közzé Instagram-oldalán, amelyben Krisztián jövőbeli terveiről mesélt. „Néhány héttel ezelőtt a szentendrei uszodában boldogan mesélted a MEXICOI élményeiteket és arról álmodoztál, hogy ott fogsz élni a családoddal ... azt mondtad : "Ott, ahol nyugalom, béke és mindig jókedv van ... ahol senki nem bánt ...!" Tele voltál energiával és tervekkel! Igazi RÁK! Hatalmas szívvel! Aki igazán ismert, az pontosan tudja! Talán épp abba fáradtál bele ... hogy nem mertél az lenni, aki valójában voltál Nyugodj békében Krisz! Drága berkimazsi , hodipamela_official , Drága kicsi Emma és Nati, gyászoló család! Felfoghatatlan, ami történt!!! Fogadjátok őszinte részvétünket és mély együttérzésünket! nyugodjbékében" – olvasható Rubint Réka közösségi oldalán, egy Krisztiánnal készült közös fotó mellett." https://www.borsonline.hu/celeb/2022/05/felfoghatatlan-ami-tortent-berki-krisztian-jovobeli-almairol-meselt-rubint-reka "Berki: "Úgy érzem, én még nem voltam boldog". Szerinte akkor volt boldog, ha a szeretteit boldoggá tudta tenni, vagy látta rajtuk, hogy boldogok. Akkor úgy nyilatkozott, hogy ugyan magabiztos, de tele van gyerekkori sérelmekkel, problémákkal." https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/sztarvilag/berki-krisztian-ugy-erzem-en-meg-nem-voltam-boldog/ "A sportoló egy borzalmas emléket is felelevenített a műsorból, ami Berki rossz egészségi állapotára utalhat. – Sokan azon nevettek, hogy hogy leosztottam Berkit. A döntő után mondtam neki, hogy fogyjon harminc kilót az egészsége érdekében. Nem piszkálni akartam ezzel, hanem előttevégignéztem, hogy a mentőorvos oxigénnel hogyan állította fel őt a földről. Pedig öt évvel fiatalabb volt nálam. Kötélhúzó verseny volt, aminek a végére nagyon rosszul lett. Azt hittem, ott kap agyérgörcsöt. Én akkor azért mondtam neki, hogy fogyj harminc kilót, mert ebből baj lesz. Sajnos baj is lett. Nagyon sajnálom, ami történt vele, és a családjával is mélységesen együttérzek." https://www.borsonline.hu/celeb/2022/05/dietz-gusztav-elottem-esett-ossze-berki-krisztian "gyakorlatilag Hajdú fedezte fel őt. - Krisztiánt én fedeztem fel. A magyar médiaipar nekem köszönheti Berki Krisztián személyét – magyarázta a tévés, amit maga Berki is megerősített: – Az ő műsorában szerepeltem először. Akkor egy híres színésznő volt a kedvesem, és attól én érdekessé váltam." https://www.borsonline.hu/celeb/2022/05/hajdu-peter-berki-krisztian-video
DonCiccio
2022. május 09. 06:06
Ugyan má' . Ki volt ez ?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!