Guy Verhofstadt: Orbán újraválasztása egy szabad, de tisztességtelen választás eredménye

2022. április 11. 08:52

Orbán egyike „Putyin bábjainak” – nyilatkozta a belga EP-képviselő a Die Weltnek.

2022. április 11. 08:52
null

Guy Verhofstadt belga EP-képviselőt nem lepte meg Orbán újraválasztása, ami szerinte egy szabad, de tisztességtelen választás eredménye – írta a Die Welt a Verhofstadttal készített interjúban, amelyben a liberális politikus aggodalmát fejezte ki Magyarország autoriter irányba való fejlődése miatt. Verhofstadt szerint Orbán mintául szolgál más európai jobboldali pártok számára is. A magyar miniszterelnök egyike azoknak, akiket Verhofstadt „Putyin bábjainak” nevez.

Az EP-képviselő szerint Putyin meg akarja osztani Európát, ezért erősíti azokat, akik Európa ellen vannak. „Túl kevés eszközünk van ahhoz, hogy fellépjünk ellene, és túl kevés bátorságunk van ahhoz, hogy használjuk a rendelkezésünkre álló eszközöket” – utalt Verhofstadt a jogállamisági mechanizmusra.

 

Fotó: MTI

Összesen 232 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lugyu
2022. április 13. 16:51
Jé, egy kommunista!
Bicsike
2022. április 12. 09:49
Szeretném a Belga pedónak és hübérurainak a figyelmébe ajánlani Petőfi Sándor versét. https://youtu.be/5UxjWISWslg A magyar nem alkuszik. A magyar nem felejt. A magyar kiáll magyarságáért. A magyar elpusztíthatatlan!!!
Pax22
2022. április 12. 09:40
Jó lenne ha már eltűnnétek a süllyesztőbe, európai parlamenti ostoba népség! A tisztességtelen véleményeteket csak a jólét és a pénz motiválja. Felháborítóa véleménye! Azért vesz itt minél több uniós állampolgár lakást, mert itt olyan rossz élni? Az egész uniós parlament ( nagy része) tudatlanok gyülekezete. Söpörjetek már a otthon! Ostobák.
buherátor
2022. április 12. 07:39
Nem tehetek róla, de ha meglátom ennek a féregnek a buta fejét, mindig arra gondolok, hogy egy szívlapáttal istenesen szájon kéne vágni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!