Orbán Viktor: Magyarország és Szerbia békét akar

2022. március 19. 10:31

Belgrádban tárgyalt Alekszandar Vucic szerb államfővel Orbán Viktor miniszterelnök szombat reggel.

2022. március 19. 10:31
null

A megbeszélésen, amelyen Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter is részt vett, az orosz ukrán háborúról, Európa biztonsági helyzetéről, a Nyugat-Balkán uniós perspektíváiról valamint a szerb-magyar gazdasági együttműködés aktuális kérdéseiről volt szó. Orbán Viktor és Aleksandar Vucic leszögezte: Magyarország és Szerbia is békét szeretne.

Országaink érdeke, hogy kimaradjunk a háborúból, mert háborúban nem lehetséges a gazdasági fejlődés”

– hangsúlyozták

A két vezető szombaton közösen részt vesz a Budapest-Belgrád vasútvonal Belgrád-Újvidék szakaszának ünnepélyes átadásán, Újvidéken.

(MTI)

Nyitókép: MTI / Miniszterelnöki Sajtóiroda / Benkő Vivien Cher

Összesen 109 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gyugyu12
2022. március 19. 21:01
A kurva anyárokat!!!!!
121212
2022. március 19. 15:14
Jóska leüti Pistát, épp a fejét rugdossa, mi meg nem az utóbbit segítjük, hanem azt ismételgetjük, hogy "békét akarunk". Értve ezalatt, hogy Pista minél előbb nyiffanjon ki, mert még a végén ránk fröccsen a vére, és különben is zavaró, ahogy hörög. Akkor végre eljön a várva várt béke. Hogy ki lesz a következő, akinek nekimegy a Jóska, az meg már igazán mindegy.
foldizs
2022. március 19. 14:47
Orbánnak először Magyarország nem fideszes részével kellene békét kötnie. Úgyhogy egyelőre a saját portáján söprögessen.
Zod
2022. március 19. 13:15
A szerbekkel meg kell állapodni, hogy vegyenek évi pár milliárd köbméter gázt az oroszoktól, aztán mi meg megvesszük némi felárral tőlük. Biztos ami biztos, arra az esetre ha teljesen elmenne az Unió esze.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!