LMBTQ-házibulit szervez noÁr

2022. február 23. 14:14

A rendezvényen bárki találkozhat, beszélgethet és táncolhat a klip szereplőivel.

2022. február 23. 14:14
null

Valentin-napon jelent meg noÁr és Falusi Mariann közös produkciója, a LOVELMBTQIA+, amely egy kiállás a szerzők részéről az LMBTQ-személyek mellett. A dalban a színész szülei is feltűntek, akik az énekes elmondása szerint nagyban hozzájárultak ahhoz, hogy „nyitott és elfogadó legyen a mássággal szemben”.

NoÁr nemrégiben egy házibulit is bejelentett a közösségi oldalán, ahol az érdeklődők találkozhatnak és beszélgethetnek a klip résztvevőivel és betekintést nyerhetnek a videó elkészítésének kulisszatitkaiba is. Az eseménynek egy olyan budapesti belvárosi szórakozóhely ad majd otthont, amely magát melegbarátként és minden igényt kielégítőként reklámozza a Facebook-on. 

A felhívásból kiderül, hogy a buliba a belépés ingyenes, de az érdeklődőknek lehetősége van támogatni a kezdeményezést, hogy még több akcióval és klippel tudjanak hasonló és más ügyeket segíteni a jövőben.

noÁr Valentin-napi produkcióját alább tekintheti meg:

Nyitókép: Facebook

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kbs_real
2022. február 24. 10:40
Egy időben minden zsidó úgy érezte, magától értetődően a haladó baloldalra kell szavaznia. Most a buzik és egyebek érzik úgy. Ami tulajdonképpen kedvező fejlemény, hiszen az utóbbaik jóval kevesebben vannak.
Lajoss
2022. február 24. 08:43
A Szájer Jóska a meglepetésvendég..:)
néhai Ch.Pilot
2022. február 24. 00:08
LOVELMBTQIA+ Nehezen megjegyezhető és kimondható elnevezés. Javasolt egyszerűsítés: BUZI BÁL.
néhai Ch.Pilot
2022. február 23. 23:10
Én meg javasolnék az elé a belvárosi szórakozó hely elé a rendezvény idején egy ördögűző szertartást.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!