Orbán Viktor Madridban, majd pedig Párizsban tárgyal

2022. január 28. 20:58

A magyar miniszterelnök szombaton Nicolas Sarkozy volt francia elnökkel folytat megbeszélést.

2022. január 28. 20:58
null

Orbán Viktor miniszterelnök Madridban megkezdte tárgyalásait; péntek este elsőként a jobboldali VOX párt elnökével egyeztetett – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke, hozzátéve: Orbán Viktor szombaton Nicolas Sarkozy volt francia elnökkel folytat megbeszélést.

Az európai konzervatív pártvezetők találkozóját megelőzően került sor Orbán Viktor és Santiago Abascal, a VOX elnökének megbeszélésére,

a téma az európai keresztény és konzervatív értékek védelme, a családok és a gyermekvállalás támogatása valamint az illegális bevándorlás elleni fellépés volt. Szombaton plenáris ülést tartanak az európai jobboldalhoz tartozó pártelnökök, majd Orbán Viktor Párizsba utazik, ahol Nicolas Sarkozy korábbi francia köztársasági elnökkel tárgyal – mondta Havasi Bertalan.

(MTI)

Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Összesen 97 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
masikhozzaszolo
2022. január 29. 18:01
1. Sem a francia, sem a spanyol, sem az olasz, sem a bármelyik nem azért találkozik Orbánnal, mert Magyarország, vagy Orbán érdekli őket. Csupán saját belpolitikai érdekből. 2. Orbán próbálja össze gründolni az Unió jobboldalát, és azért megy tárgyalni. 3. Forgolódnak a tőkés birodalmak, csattog világot szaggató foguk. Lágy Ázsiát, borzolt Afrikát falnak, s mint fészket ütik le a kis falut.
Areményhal
2022. január 29. 13:58
Az elszigetelődés netovábja.
kálmi
2022. január 29. 09:51
Hajrá ! Sok sikert!!
Pitypangocska
2022. január 29. 09:32
Lehet ennél jobban megfogalmazni az Orbán Viktor és MZP közötti különbséget? Míg Orbán Viktor világpolitikai kérdésekben egyeztet erős hatalmak vezetőivel, addig MZP falusi turizmus formájában haknizik. Míg Orbán Viktor a nemzetközi politika életben is teljes mértékben elismert, mértékadó politikus, addig MZP önmagát meghazudtolva a Gyurcsány-éra bukott elitjével titkos tárgyalásokon mutyizó, felkészületlen, szavaiért felelősséget vállalni nem tudó dilettáns. Lehet-e kérdés, hogy kire kell szavazni???
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!