Öngyilkos lett Sinéad O'Connor ír énekesnő kamasz fia

2022. január 10. 17:00

A fiú, édesanyjához hasonlóan, mentális problémákkal kűzdött. Egy dublini kórházból szökött el, holttestét szombaton a rendőrség találta meg.

2022. január 10. 17:00
null

Sinéad O'Connornak harmadik gyermeke, Shane édesanyjához hasonlóan mentális problémákkal küzdött, ami miatt egy Dublin közeli kórházban kezelték, és folyamatos felügyelet alatt állt, mivel fennállt a veszélye, hogy önkezével vet véget az életének. A múlt hét folyamán a fiú megszökött a kórházból, a rendőrség nagy erőkkel kereste, édesanyja pedig a Twitter-oldalán üzent neki.

 

 

„Ez egy üzenet a fiamnak, Shane-nek. Shane, már egyáltalán nem vicces ez az eltűnősdi. Halálra rémítesz. Kérlek, tedd a helyes dolgot, és jelentkezz a rendősrégen. Ha Shane-nel vagy, kérlek értesítsd a hatóságokat a biztonsága érdekében” – írta csütörtökön O’Connor, nem sokkal azután, hogy fia eltűnt.

 

 

Még aznap újabb bejegyzést tett közzé az énekesnő, amiben arra kérte Shane-t, hogy ne legyen öngyilkos „Shane, az életed értékes. Isten nem hiába alkotta meg azt a gyönyörű mosolyt a gyönyörű arcodra. Az életem összezuhanna nélküled. Tiéd a szívem, kérlek, ne hagyd, hogy leálljon. Kérlek, ne tégy kárt magadban. Menj el a rendőrségre és engedd, hogy kórházba vigyünk” – írta. Későbbi posztjaiban énekesnő  a kórházt okolta, amiért Shane el tudott szökni, miközben 24 órás felügyelet alatt kellett volna tartani.

 

 

Szombaton osztotta megh O'Connor ffia halálhírét.. „Az én gyönyörű kisfiam, Nevi’im Nesta Ali Shane O’Connor, az életem fénye úgy döntött, ma véget vet földi szenvedéseinek és most már Istennel van. Nyugodjon békében, és kérem, senki ne kövesse a példáját. Az én kicsikém, annyira szeretlek. Kérlek, lelj békére” – szólt a megtört édesanya posztja.

 

 

Shane holttestét a rendőrség találta meg, akik értesítették az énekesnőt. Sinead O'Connor az ír államot és önmagát okolja a történtekért melyről több posztban számolt be a Twitterén. 

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Járványfigyelő
2022. január 11. 12:10
Csoda, hogy eddig bírta...
Wezuv
2022. január 11. 11:12
Az anyára el lehet mondani mindent, ami a másságot jelenti manapság. Velük kezdődött, de akkoriban még nem láthattuk az árnyoldalakat, még tetszhetett is amit előadott. Ma már jól látjuk hova vezet a másság. Jó példa volt rá nemrégiben elhunyt (b)meleg honfitársunk esete is és most ez is. Sorban jönnek a másságot valóságban megélők tanulságos elrettentő példái. Természetesen azok, akik ezt érdekből gerjesztik (LMBstb), azok nem mások, csak gerinctelen számító emberek, akik kihasználják ezeket is saját céljaikra! Nagyon nehéz lesz itt rendet vágni, de elkerülhetetlen, vagy együtt pusztulunk a mocsokban.
buckafej
2022. január 11. 09:33
Az énekesnő is kattant. Hogy genetikailag, vagy a drog tette azzá, azt nem tudom, de mindig ilyen szélsőségesen viselkedett. Sajnos számos példát láttam, látok arra, hogy a rossz családi körülmények milyen terhelt, instabil gyerekeket eredményeznek. Biztos vagyok abban, hogy a srác problémáinak legalább egy részét a zaklatott családi körülmények eredményezték.
Ernie Pantuso
2022. január 11. 06:15
Nem volt rendben az a család. Szomorú, de nem csodálkozom. Írországban éltünk közel 10 évet, hallottam egy pár rádióinterjút az énekesnővel. Már ott meg lehetett mondani, hogy komoly magánéleti gondjai vannak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!