Demokrata szenátor: Orbán egy diktátor

2022. január 06. 08:31

Chuck Schumer szerint a magyar miniszterelnök mindent megtesz, hogy leépítse a demokráciát Magyarországon.

2022. január 06. 08:31
null

„A Donald Trump volt elnök uralma alatt álló Republikánus Párt már nem hűséges a demokráciához, amit az is bizonyít, hogy Trump nemrégiben támogatta Orbánt” – írta a Breitbart Chuck Schumer demokrata szenátor kijelentése nyomán. Schumer – aki a párt szenátusi frakcióvezetője – úgy fogalmazott, hogy

Orbán egy diktátor, aki mindent megtesz annak érdekében, hogy leépítse demokráciát Magyarországon.

A szenátor rámutatott továbbá: „Az összes republikánus, szinte mindegyikük, mind a hét, aki a felelősségre vonásra szavazott, már nem támadja Donald Trumpot. Mindannyian feladták." 

Trump támogatja Orbán Viktort

Emlékezetes, hogy január elején a korábbi amerikai elnök kifejezett támogatásáról biztosította Orbán Viktort. 

„Ő egy erős vezető, akit mindenki tisztel” 

– írta Orbánról Donald Trump. A volt elnök szerint a magyar miniszterelnök nagyszerűen védelmezi Magyarországot az illegális bevándorlástól, sok munkahelyet teremtett, és azt szeretné, hogy a magyarok biztonságban élhessenek.

Nyitókép: Képmetszet (Breitbart)

Összesen 199 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Andreas1970
2022. január 07. 21:00
Minden igazsagtalansgra ra lehet fogni, hogy diktatura. Itt u.i. ideologiak utkoznek. Egy kapitalista szamara, akinek minden celja a hatalomra tores es a tobbseg elnyomasa, a tobbsegi erdekeket kepviselo kormanyok, mint pl. a kinai, vagy az Orbani, amelyek akadalyozzak Oket a celjaik veghezviteleben, diktaturakent hatnak, es forditva. A ket diktatura kozotti lenyeges kulombseg az az, hogy az egyik tobbsegi, a masik meg kisebbsegi diktatura, igy a 2 kizarja egymast es az ezeket kepviselok nyilatkozataibol egyertelmuen lehet latni, hogy ki melyik oldalon all.
confitür
2022. január 07. 06:49
Tisztelt Szenátor Úr ! Mi már több mint 10 éve nem tudjuk,mi az a diktatúra. Ellentétben az Ön hazájával, nálunk az a kormány van hatalmon amelyiket demokratikus úton megválasztott a többség. Az Ön hazájában az gyakorolja a hatalmat aki lényegesen kevesebb szavazatot kapott. Ha esetleg nem tudná pontosan ez a diktatúra. Maguk közönséges csalók a rengeteg pénzük segÍtségével. Innentől kezdve annyit ér a véleménye mint friss libaszar a nyári záporban.
zakar zoltán béla
2022. január 06. 19:05
TE!
Rocktoberi
2022. január 06. 18:26
Ez a barom is csak magát égeti az ilyen ostoba nyilatkozatokkal.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!