Donald Trump: Orbán Viktor erős vezető, akit mindenki tisztel

2022. január 03. 20:40

A volt amerikai elnök úgy fogalmazott: „Teljes mértékben támogatom újraválasztását Magyarország miniszterelnökévé!”

2022. január 03. 20:40
null

Támogatásáról biztosította Donald Trump volt amerikai elnök Orbán Viktor miniszterelnököt, a Fidesz elnökét a tavaszi országgyűlési választások előtt hétfői közleményében.

Orbán Viktor igazán szereti a hazáját, és biztonságban akarja tudni népét. Csodálatos munkát végzett országa megvédésében, az illegális bevándorlás megállításában, a munkahelyteremtésben, a kereskedelemben, és lehetővé kell tenni számára, hogy ezt a közeledő választások után is folytathassa.

– írta a volt elnök a Save America nevű kampányszervezetén keresztül  nyilvánosságra hozott közleményben.   

Trump közleményét Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter is megosztotta a Facebookon, és hozzátette: „Köszönjük, Elnök úr!”.

MTI/Kép: Szijjártó Péter közösségi oldala, Nyitókép: MTI/EPA/Jim Lo Scalzo

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gyikó István
2022. január 04. 14:12
Detényleg!mi ez a lazaság az erre-i frappáns választadó ballib megmondóink részérő,elaludtunkkérem,ébresztő elvtikék.
Almassy
2022. január 04. 06:05
Legközelebb elnök úr jobban figyeljen Magyarországra, mint szövetségesére, még az elnöki ciklus alatt!
bagira
2022. január 03. 22:48
Trump-t visszavárjuk.
TRUMP2020
2022. január 03. 21:18
Az amerikai nép kezébe vette sorsát végre és 2016-ban elsöprő többséggel választották meg Donald J Trumpot. Az akkor beépített csalások kevésnek bizonyultak a hatalmas, Trumpra leadott szavazat-tengerrel szemben. Emlékezzünk, Hillary már részegen várta az eredményt, mert azt mondták neki reggelre elnökasszony lesz. Még a Newsweek is kinyomott 1 millió Madame President példányt HAHA A 2020-as döbbenetes csalást egy világ bámulta tágra nyílt szemekkel, hogy ilyen megtörténhet a demokrácia fellegvárában. 2024-ben remélhetőleg sikerül legyőzni a demokrata moslékosok újabb csalási próbálkozásait és újra erős vezetője lesz az USAnak Trump személyében. Legyen intő jel hazánknak a tavaszi választásra: mindent elkövet ugyanez az istentelen globalogazdi, hogy hatalomra juttassa a hazai maffiabaloldalt. Céljuk végleg kizsigerelni az országot anyagilag, elvenni a ma pozitív jövőképpel bíró fiatalok hitét és porrá zúzni a család és hazaszeretet fogalmát... Hajrá Magyarország, Hajrá Magyarok!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!