Der Standard: Orbán régi barátja „politikai menekültként” él Budapesten

2021. november 10. 09:37

A lap szerint magyar kormányfő Észak-Macedónia ügyébe is beavatkozik.

2021. november 10. 09:37
null

Ursula von der Leyen súlyos politikai hibát követett el azzal, hogy a szomszédságpolitikáért és bővítésért felelős uniós biztos kulcspozícióját Orbán Viktor egyik jobbkezének, Várhelyi Olivérnek adta – olvasható a Der Standard cikkében.

A lap azt is írja: a magyar kormányfő Észak-Macedónia ügyébe is beavatkozik, ahol Zoran Zaev miniszterelnök nemrég lemondott, mert megszegte a csatlakozási tárgyalások megkezdésére tett uniós ígéretét.

A szerző megjegyezte, hogy korrupt elődje és Orbán régi barátja, Nikola Gruevszki, akit két év börtönbüntetésre ítéltek, az elmúlt két évben „politikai menekültként” él Budapesten és aktívan intrikál.

Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pipa89
2022. január 19. 12:01
Minden nézőpont kérdése. Így az is, hogy egy menekült milyen menekült. A Soros-Birodalomban (EU) a terrorista is menekült. Egyéb kérdés, Mr. Lendvai?
airmax
2022. január 19. 11:19
Jaja... mindenki korrupt aki szóbaáll Orbánnal, csak ti vagytok szar soroslefizetettek a nem korruptak... :( Kapjátok be...
BossN
2021. november 10. 14:08
És? Az 56 os akasztó unokája és a 2006 os szemkilövető gyilkos bejelentkezett a hatalom visszaszerzésére. Gruevszki egy földreszállt angyal a gyilkos Apró klánhoz képest.
Dicsértessék
2021. november 10. 13:18
Ez súlyos hiba - a sorosnácik szempontjából.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!