Jeff Sessions: Trump elnök csodálta Orbán Viktort

2021. szeptember 07. 16:42

A nemzetállamok ideje nem múlt el, továbbra is fontos szerepet játszanak a világban – mondta Donald Trump előző amerikai elnök igazságügyminisztere.

2021. szeptember 07. 16:42
null

Az egykori republikánus szenátor a Danube Institute meghívására a héten vitaesteken is részt vett. Jeff Sessions a Magyar Nemzetnek adott interjút, amelyben arról beszélt: „a nemzetállamok ideje nem múlt el, továbbra is fontos szerepet játszanak a világban. Törvényeket alkotnak, amelyekről úgy vélik, az érdekükben állnak”.

Egy nemzet részéről jogos elvárás, és meg is követelhető tőle, hogy meghatározza a bevándorláspolitikáját, majd be is tartassa azt” 

– fogalmazott Sessions. 

Elmondta azt is: számos amerikai véli úgy, hogy rossz irányba haladnak a dolgok Biden adminisztrációja alatt, mert lerombolja az előző vezetés bevándorláspolitikáját. 

Azt kell mondjam, Magyarország még nálunk is hatékonyabb, mert a mi a szabályozásunkban számos kiskapu volt, a kongresszus meg nem lépett, hogy felszámolja ezeket”

– szögezte le.

A teljes interjút ide kattintva olvashatják el.

Nyitókép: YouTube

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ventrotty
2021. szeptember 08. 06:56
"Több, mint 500 000 magyar a lábával szavazott és Szabadföldre, Nyugatra távozott az orbán despotizmus elől." Engem a hazaáruló Fleto üldözött el, de remélem OV mstad és akkor haza tudok menni. Azért látom részedről beindult a propaganda és provokátor gépezet. Fleto jól fizethet, bár ha igaz amit írtál inkább "mindenki" Gyuri bácsija a gazdád, te fizetett hazaáruló!
oskar
2021. szeptember 07. 20:37
Szerintem az USA nemzethez a magyar nemzet áll a legközelebb. Mert minkét esetben sok etnikum alkotja az egységes nemzetet. A Magyar Királyság már a római kereszténységhez csatlakozáskor sok etnikumú volt. Azután csak bővültünk jász, kun és mások. Amikor az Oszmán és a Habsburg birodalom volt a meghatározó hatalom, nem sikerült úgy mint régen. (pl.cigányok, zsidók.) Azt gondolom, hogy Orbán Viktor be fogja integrálni a cigányokat is, zsidókat is a magyar nemzetbe. Mert aki a magyar nemzethez tartozónak vallja magát az magyar.!
realista
2021. szeptember 07. 20:10
Similis simili gaudet - vagy, hogy a fideszesek is értsék - Madarat tolláról ...
MayorAnna
2021. szeptember 07. 18:59
"Jeff Sessions: Trump elnök csodálta Orbán Viktort" Nem kétségbe vonva Orbán Viktor érdemeit - Mr Sessions intejúbeli véleménye egy parányi költői túlzást tükröz. Olyan ember még nem született, akit - a magától elszállt - Mr Trump csodált volna.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!