LMBTQ-lobbi egy újabb magyar iskolában, az igazgató nem válaszol a kérdésekre

2021. augusztus 19. 10:49

Hiába keresték meg újságírók a gimnázium igazgatóját, az politikára hivatkozva nem válaszol. Képek az érzékenyítésről természetesen vannak.

2021. augusztus 19. 10:49
null

A Magyar Nemzet írta meg, hogy amíg „a baloldal jogi úton támadja a gyermekvédelmi népszavazást, a gimnáziumokba már kezd beszivárogni a genderideológia”. Az előző Eötvös József Gimnáziumos eset után most a Dózsa György Gimnázium és Táncművészeti Szakgimnáziumról derült ki, hogy szituációs gyakorlatokkal is érzékenyítették a diákokat.

Egy diák számolt be arról a Magyar Nemzetnek, hogy 2019-ben az intézmény szervezett egy LMBTQ-érzékenyítést. Az általa küldött fotókon jól látható, hogy a kedves érzékenyítő az LMBTQ betűk fogalmi magyarázatai mellett elmagyarázták az aszexualitás, demiszexualitás és alloszexualitás jelentését. Emellett a Labrisz Leszbikus Egyesület weboldala is megtalálható a táblán.

Forrás: Magyar Nemzet
Forrás: Magyar Nemzet

Egy másik képen a szituációs gyakorlatok leírása szerepelt:

„Tomi 16 éves, két apukájával él (Ödön és Ernő). Egy nap azzal megy haza, hogy az iskolában a többiek azzal csúfolták, hogy »buzik a szülei«. Játsszátok el a beszélgetést a szülőkkel.”
„Magdaléna 16 éves transzlány. A tornaórához a lányöltözőben szeretne átöltözni, de vannak lányok, akik tiltakoznak ez ellen. Játsszátok el a jelenetet.”

Az igazgatónő politikára hivatkozva nem válaszol

A Magyar Nemzet megkereste az esettel kapcsolatban a Táncművészeti Szakgimnázium igazgatóját. Megkérdezték, hogy „az intézmény vezetősége tudott-e ezekről a programokról, kik tartották az órákat, a foglalkozást tartó személyek/szervezetek kitől kaptak engedély, jelenleg folynak-e hasonló programok, valamint hogy mikor kezdték el az érzékenyítést az intézményben?”

Tekintettel a téma érzékenységére és arra, hogy tavasszal választások lesznek az országban, így mindenki mindenből politikai kérdést csinál és lassan elveszti a józan eszét, nem válaszolok ezekre a kérdésekre.”

Nyitókép: Mandiner/Ficsor Márton

Összesen 134 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Inimma
2021. augusztus 19. 16:35
Szerintem jó dolog ez az érzékenyítés, felvilágosítás. Javasolnám a "Sztálin elvtárs" civil szervezetnek a kommunizmus szépségeiről való felvilágosító oktatását - különös tekintettel a munkatáborok testet-lelket formáló - és hasonlóan felhívnám a figyelmet az "Adolf Hitler" civil szervezet diákokat felvilágosító önkéntes és felemelő ......
NoSS
2021. augusztus 19. 16:30
Ha valamiről nem akarunk tudomást venni, attól még létezhet. A szexuális forradalom vége a szexuális analfebétizmus? Ha valamit nyilvánosan elítélünk, mitöbb szégyellni valónak titulálunk, akkor ma teremtjük meg a holnap szájereit! Miért kellett titkolnia? Szégyenérzet? Félelem a társadalom reakciójától? Inkább színházat játszott. Amihez persze joga van. De ha már a gyerekeknél tartunk! Joga volt a sajátját ennek kitenni? Csóró már most lelki sérült! Feleség meg leszarva! És ezen most még jobban akartok szigorítani! Ha valaki egy krimi megnézése után gyilkolni akar, akkor ott más gondok vannak!
NoSS
2021. augusztus 19. 13:58
https://youtu.be/2vcStdHAF_w
bela barva
2021. augusztus 19. 13:55
Az igazgatót kirugni, a családját átadni a táliboknak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!