Keményen kiosztotta Gyurcsányt a momentumos polgármester

2021. augusztus 01. 18:23

Nyirati Klára, Baja momentumos polgármestere szerint Gyurcsány Ferenc és kormánya sodorta válságba az országot 2009 előtt.

2021. augusztus 01. 18:23
null

„Ma ismét találkoztam Bajnai Gordonnal, Magyarország egykori miniszterelnökével, aki 2009–2010-ben, egy év leforgása alatt kivezette az országot a Gyurcsány-kormány által okozott gazdasági válságból” – idézett Baja momentumos polgármesterének bejegyzéséből a Magyar Nemzet.

A Gyurcsány-kabinetet bíráló Nyirati Klára kiemelte: a Bajnaival folytatott beszélgetésen egyetértettek abban, hogy „az összefogás az egyetlen lehetséges mód arra, hogy végre megtörténjék az igazi rendszerváltás. Ennek érdekében minden nézetkülönbséget félretéve éppúgy együtt és egymásért kell dolgoznunk, mint a 2019-es önkormányzati választás idején!” – tette hozzá. Nyirati Klára nem véletlenül üzent a többi balliberális pártnak, hiszen

Baján egy ideje áll a bál a baloldalon.

A polgármester a közelmúltban arról tájékoztatott, hogy a legutóbbi képviselő-testületi ülésen a DK–Jobbik vezette belső ellenzék újra durván szembement a momentumos városvezetéssel, amely így ismét kisebbségben maradt. Nyirati név szerint említette azokat – László Károlyt (DK), Hornyák Józsefet (Jobbik), Preininger Rozália jobbikos országgyűlési képviselőjelöltet és Teket Melindát –, akik miatt elbuktak a város számára fontos javaslatok.

A polgármester szerint a DK-Jobbik gyengíteni akarja az MSZP-t és a Momentumot

Előtte Nyirati Klára a Jelennek adott interjúban is felhívta a figyelmet a helyzet tarthatatlanságára. Arra mutatott rá, hogy a korábbi DK-s alpolgármester, László Károly folyamatosan ellene dolgozik, és a gyurcsányista képviselő ma már többet támadja őt, mint a Fideszt.

S ebben az akcióban Nyirati szerint a jobbikos és a két független képviselő személyében László Károly szövetségesekre is lelt. Baja momentumos polgármestere úgy véli, hogy László Károly személyes konfliktusa valójában az országos pártérdekeket szolgálja, hiszen a DK–Jobbik-összeölelkezés célja egyértelműen az, hogy gyengítse az MSZP-t és a Momentumot.

Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Összesen 62 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Harangláb
2021. augusztus 03. 10:30
A kanálisban úszik a sok szardarab...Némelyik a tetején, némelyik mélyebben...Néha.összeütköznek, ilyenkor zsörtölődnek kicsit egymással... Amúgy mindegyik büdös...
gutyanj
2021. augusztus 02. 11:26
Nyírjátok csak egymást!
flesh ripper
2021. augusztus 02. 08:28
"...Bajnai Gordonnal, Magyarország egykori miniszterelnökével, aki 2009–2010-ben, egy év leforgása alatt kivezette az országot a Gyurcsány-kormány által okozott gazdasági válságból” haha! Libajnai még rátett egy lapáttal az ElQró ÁLTAL OKOZOTT gazdasági katasztrófára...Ők egy vér(mérgezésből)ből való gazemberek.
írmag
2021. augusztus 02. 05:40
Régi baj, bösznének vagy a feje nőtt túl önmagán, vagy agyérszűkülete lett.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!